Kleine kerstcadeaus voor kinderen: wat kun je geven?

Heb je een familie die ver weg zit en wil je elk lid van het gezin een leuk cadeautje geven? Daar horen de kinderen natuurlijk ook bij. Maar wat geef je dan en kun je makkelijk versturen via de pakketservice? Ook voor kinderen koop je een leuk kerstcadeau bij Hallmark.nl. Van snoep en ballonnen tot grotere stukken speelgoed. Je vindt het in de webshop.

Nog een groot voordeel: je hoeft er de deur niet voor uit. Een kerstcadeau vanuit je luie stoel.

Spelletjes voor samen

Bij Hallmark vind je leuke spellen die je speelt met meerdere mensen. Deze zijn leuk om uit te pakken met de Kerst en gelijk de visite te vragen of ze een potje mee willen doen. Je kunt kiezen uit Frozen memoryspellen, strategische spellen zoals Lost Cities of Halli Galli voor de stalen zenuwen. Daarnaast vind je nog andere leuke items op Hallmark.nl, zoals kleurkoffers, dokterskoffers, knutselsets of voetballen.

Auto’s of poppen

Kinderen willen niet altijd samen spelen. Soms vinden ze het leuk om een stuk speelgoed voor zichzelf te houden. Daarom vind je bij Hallmark ook cadeautjes die kinderen niet hoeven te delen, zoals speelgoedauto’s of mooie poppen. Ook de kleur- en knutselsets zijn leuk om alleen mee aan de slag te gaan. Zulke cadeaus zijn makkelijk te bestellen en de kinderen hebben er zeker een paar maanden plezier van.

Kinderboeken

Houden de kinderen aan wie je een cadeautje geeft van lezen? Of weet je dat de ouders graag voorlezen? Kies dan een kinderboek als leuk kerstcadeau. De boeken van Nijntje en Paw Patrol zijn dan de absolute favorieten. Ook passen deze platte boekjes door de brievenbus, dus deze verrassing belandt met een plof op de deurmat.

Chocola

Kinderen houden van zoetigheid. Dat is natuurlijk niet voor elke dag, maar af en toe mag dat best. De Happy Bar proeverij ziet er leuk uit met allerlei kleurtjes en spikkels en dat maakt het iedere keer weer een traktatie. Hetzelfde geldt voor de Tony’s Chocolonely uitdeelbox. Je kunt deze bestellen in een doos van 22 stuks.

Ballonnen

Ballonnen maken van elk huis een feestelijke plek. Dat is leuk voor kinderen en grote mensen. Doe daarom een ballon cadeau in een gezellige geschenkverpakking. De ballonnen worden gevuld met helium geleverd. Je kunt het gewichtje aan het touwtje laten, waardoor de ballon op de grond staat. Of knip het koord door, waardoor de ballon aan het plafond plakt. Bestel de mooiste cadeaus en kerstkaarten online voor de mensen die je lief vindt, zodat ze het volgende dag al thuis ontvangen.

Dit is een externe (seo) bijdrage