Ventilator Hand 1000x1440

Hou het koel met deze gadgets voor een hete dag

Op de schaarse dagen dat in Nederland de temperatuur boven de 30 graden prijkt, wenste je dat je tóch een airco had. Deze coole musthaves zorgen snel voor de broodnodige verkoeling.

Nederland is nu eenmaal niet zo tropisch als we soms zouden willen. Helemaal niet gek dat we niet per se zijn voorbereid op temperaturen rond de dertig graden, met airco’s in huis en decadente ventilatoren. Gelukkig is verkoeling binnen handbereik met deze handige gadgets voor een zomerdag.

Mist sprayer

Glip jij op een zomerse dag graag onder een watersprinkler door als je de kans hebt? Groot gelijk. De mini-variant van dit zalige moment is een mist sprayer. Laad ‘m op, vul ‘m met water en geniet de hele dag van een subtiele nevel op je gezicht en lichaam.

Mist Spray Ad
Shop

Koelhanddoek

Handig voor in je tas en makkelijk in gebruik: de katoenen koelhanddoek. Door de koelhanddoek onder de kraan te houden en uit te wringen, blijft deze zo’n twee uur koel. Leg ‘m in je nek of over je gezicht en je hebt gegarandeerd dat verkwikkende ‘ahhh’-moment.

Koelhanddoek Ad
Shop

Aircooler

Als je een airco in huis iets te veel van het goede vindt, dan is een verplaatsbare luchtkoeler een goede oplossing. Deze voorziet je namelijk van een frisse bries achter je bureau, op de bank of in bed – jij bepaalt waar.

Aircooler Ad
Shop
Dyson Cool Ad
Shop

Handventilator

Een vlaag frisse lucht is niet alleen fijn tijdens een hittegolf. Ook in een drukke trein, bij een concert of in iedere andere ‘benauwde’ situatie pluk je deze handventilator met plezier uit je tas.

Handventilator Ad
Shop