zonvakantie

Geniet van een ontspannen vakantie in de zon 

Neem een moment voor jou en je gezin, door een vakantie te boeken voor dit voorjaar. Het is heerlijk er even tussenuit te gaan voor een verblijf in de Zuid-Europese zon. Onder meer in landen als Spanje, Italië en Portugal is het in april en mei al goed vertoeven. De winterjas en dikke vesten kun je in de kast laten liggen!

Er zijn verschillende manieren om goedkope vakanties te boeken. Zoek online naar een citytrip in het weekend, buiten de vakantieperiodes om. Vertrek op vrijdag en keer zondagavond terug. Een dergelijke vakantie voelt al snel als veel langer, dan slechts twee dagen. Zitten je kinderen nog niet op de basisschool? In dat geval zou je een volledige week weg kunnen gaan. Mocht het aantal vakantiedagen van jou of je partner beperkt zijn, dan kun je vanuit het buitenland door blijven werken. In de namiddag en de weekenden geniet je van al het moois rondom je appartement of hotelkamer. 

Weekendje weg in Nederland een geschikt alternatief 
Voor een onbezorgde vakantie hoef je niet per definitie naar het buitenland; ook een verblijf op één van de diverse vakantieparken in Nederland is het overwegen waard. Je bespaart veel reistijd, waardoor je meer tijd hebt om samen te zwemmen, leuke spellen te spelen of bijvoorbeeld een lokaal dorpje te ontdekken. De afgelopen jaren is een verblijf op een Nederlands vakantiepark steeds populairder geworden. Mede door het hybride werken; als ouder kun je vanuit de vakantiewoning blijven werken, terwijl je kinderen zich tijdens hun schoolvakantie vermaken in het zwembad, bij het animatieteam van het vakantiepark, enzovoorts. 

Enig nadeel van een vakantie in Nederland is het weer in het voorjaar. Het kan nog best koud, winderig en nat zijn. Boek je vakantie op het laatste moment, wanneer je ziet dat de weersvoorspellingen goed zijn. Niet alleen maakt dit de vakantie zelf leuker; ook kan het je veel geld besparen. 

Boek je vakantie voor de zomermaanden tijdig 
Waar je een verblijf op een Nederlands vakantiepark buiten de schoolvakanties om vaak nog op het laatste moment kunt boeken, geldt dat niet voor de zomervakantie. Zorg dat je jouw vakantie tijdig boekt! Je wilt verzekerd zijn van een fijne accommodatie, het liefst met zwembad en voldoende animatie voor je kinderen. Zo heb jij de tijd om in alle rust bij te komen van een periode hard werken. Geniet van een mooi boek, of kijk een serie op je tablet! 

Dit is een partnerbijdrage