Kookplaat

Een inductie kookplaat met afzuiging biedt veel voordelen, ook voor vervanging van uw gaskookplaat

We kunnen rustig stellen dat met de komst van de kookplaat met afzuiging er veel is veranderd in keukenland. Deze innovatieve uitvinding heeft er voor gezorgd dat het aangezicht en gebruik van een keuken definitief is gewijzigd. Niet alleen op esthetisch vlak maar ook op functioneel gebied.

Voor velen zal de combinatie van een kookplaat met daarboven een afzuigkap  de standaard zijn. Niks mis mee tot dat men in aanraking komt met een kookplaat met afzuiging.  De voordelen hiervan zijn evident. Geen storende hangende kolos meer boven je keukeneiland. Dat betekent vrij uitzicht als je achter je kookplat staat. Ook in een wandopstelling biedt deze oplossing soelaas. Door veranderende keukentrends zijn bovenkastjes met daarin een afzuigkap al nagenoeg verdwenen. 

Dat betekent dat u boven uw keukeneiland of aanrecht wat anders kunt plannen. Niet zelden zien we dan ook mooie (design-) verlichting boven een eiland. Hiermee slaat u 2 vliegen in 1 klap, functionele  werkverlichting en een fraaie armatuur. 

Daarnaast biedt de kookplaat met afzuiging nog vele andere voordelen. De traditionele afzuigkap hangt meestal op oorhoogte. Dit betekent meer storend geluid in vergelijking met werkbladafzuiging. Afzuigen bij de bron is veel efficiënter en daardoor energiezuiniger. Op een lagere stand een aanzienlijk beter afzuigresultaat! Het zal u verbazen hoe goed de betere kookveldafzuiging werkt.  

De moderne kookplaat met geïntegreerde afzuiging wordt inmiddels door veel merken in de markt gezet. De uitvinder van deze oplossing is ook de marktleider, Bora. Niet alleen bekend van deze slimme vinding maar ook eigenaar van een bekende wielerploeg. 

Met een breed pallet aan soortgelijke producten is het soms lastig te bepalen welke kookveld afzuiging bij u past.  In uw zoektocht naar de beste oplossing zullen veel vragen worden ingevuld. Echter zullen er net zoveel ontstaan. Het is wel wijsheid het kaf van het koren te scheiden, zo kunt u ook een kat in de zak kopen. 

Door de stijgende energieprijzen is er ook een grote vraag naar kookplaten met afzuiging ontstaan. Uw gaskookplaat vervangen voor een inductiekookplaat is niet de meest eenvoudige klus. Laat u zich hierover goed informeren. Hier vindt u uitgebreide informatie over deze producten, en ook over vervanging van uw huidige kookplaat.

Ook in een nieuwe keuken zal de invulling met werkbladafzuiging niet altijd simpel zijn. veel keukenbedrijven werken liever nog op een traditionele manier. Zeker als er een afvoer naar buiten is gewenst. Gelukkig zijn er ook keukenbedrijven die dit niet uit de weg gaan. Mocht op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig bedrijf met een persoonlijk benadering dan raden we aan om met keukenmeyt contact op te nemen. Zij komen ook op afspraak bij u thuis!

Dit is een externe (seo) bijdrage