mode

Dit zijn dé modekleuren van Marc Cain!

Op zoek naar nieuwe items voor in je zomergarderobe? Dan is het handig te weten wat de modekleuren van dit moment zijn. Zo weet je zeker dat je goed voor de dag komt en kledingstukken aanschaft die momenteel on trend zijn. De modekleuren van 2022 zijn een mix van vrolijk, opvallend en fris. Genoeg keuze uit mooie tinten om jouw garderobe compleet te maken deze zomer!

Trendkleur blauw

De eerste, en direct onze favoriete kleur deze zomer, is blauw! Electric blue, een tint die vergelijkbaar is met kobaltblauw, maar ook het welbekende spijker blauw. Het is een aanwezige, levendige en opvallende kleur. Al enige jaren is deze kleur te zien in de fashion en dat is dit jaar niet anders. De blauwe kleur is razend populair deze zomer en is mooi in combinatie met wit, grijs of juist een andere aanwezige kleur als geel of oranje. Zo maak je zeker weten een statement! In de collectie van Marc Cain vind je prachtige blauwe items, perfect om jouw favoriete outfit zelf samen te stellen.

Boter geel 

Een andere kleur die we veel terugzien in zomer 2022, is de kleur geel. Niet zomaar geel, maar de subtiele versie van deze prachtige tint, namelijk boterachtig geel. Het zorgt voor een kleurrijke outfit en straalt happiness uit. Kies bijvoorbeeld voor deze gele broek, of combineer gele knitwear in combinatie met een jeans of witte pantalon. Leuk én zomers!

Pink Lady

Op zoek naar een vrouwelijke kleur, die positiviteit en vrolijkheid uitstraalt? Dan ben je vast blij te horen dat roze deze zomer weer helemaal hot is! We zien de kleur terug in tops, broeken, jassen en blouses. Niet enkel als effen kleur, maar ook als dessin of print. Deze fijne modekleur behoort zeker tot onze favorieten! Leuk om verschillende tinten roze te  combineren, voor een ton-sur-ton outfit, maar ook geschikt om te dragen samen met een jeans of witte broek.

Op zoek naar inspiratie, of andere zomerse kleuren die het zeker goed doen dit seizoen? Check dan www.vanzuilenmode.nl voor een uitgebreid assortiment vol met leuke kleding, schoenen en accessoires! 

Dit is een externe seo bijdrage, beeld: GettyImages / Marc Cain