Dekbed zonder hoes

De Action verkoopt nu super voordelig dit dekbed zonder hoes

Bij de Action (online) vind je nu een betaalbaar, hoesloos dekbed in drie maten. Geen gedoe meer met een dekbedovertrek, maar direct een fris en comfortabel bed. Meer gemak in je leven, wie wil dat niet?

Voordelen van een dekbed zonder hoes

Een dekbed zonder hoes, je denkt misschien: waarom? Maar het heeft meer voordelen dan je zou verwachten.

  • Ten eerste, het gemak. Vergeet de worsteling met je dekbedovertrek. Nu kruip je na elke wasbeurt meteen weer onder een fris dekbed.
  • Ten tweede: tijdsbesparing. Die kostbare minuten die je tot nog toe verspilde aan het husselen met je dekbed, kun je nu besteden aan een extra kop koffie in de ochtend of aan iets anders wat hoognodig moet gebeuren.
  • Ten derde: het is een ware ruimtewinner. Geen stapels met verschillende overtrekken meer in je linnenkast, maar gewoon Ă©Ă©n simpel, stijlvol dekbed. Soms is minder echt meer.

Over het dekbed zonder hoes van de Action

De Lazy all-in-one is een licht dekbed dat je het hele jaar door kunt gebruiken. En weet je wat zo fijn is? Het is gemaakt van super zacht materiaal en het houdt geen stof of vieze geurtjes vast. Bovendien zorgt de vulling ervoor dat het dekbed ’s winters lekker warm is en ook nog vocht wegneemt. Zo kun jij elke nacht heerlijk comfortabel slapen onder dit handige 2-in-1 dekbed.

Hoe een dekbed zonder hoes onderhouden?

Dit dekbed is zonder gedoe op 40 °C te wassen. Stel je eens voor, je gaat je bed verschonen en in plaats van te worstelen met je dekbedovertrek, stop je gewoon het hele dekbed in de wasmachine. Eenmaal gewassen, hang je het dekbed uit. In no-time is hij weer droog en klaar om je een heerlijke nachtrust te bieden. Makkelijker dan dit kan het toch echt niet worden?

Let op: dit artikel is alléén online verkrijgbaar. In drie verschillende maten. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Dekbed Zonder Hoes
Bekijk bij Action-shop

Lees ook: Waar moet je op letten als je een nieuw dekbed koopt?

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker