zussen

7 dingen die jij en je zus samen moeten doen

Sommige zussen spreken elkaar elke dag, andere zussen zien elkaar misschien maar één keer per jaar. Hoe dan ook, je hebt er maar één (of meer). Tijd om wat meer tijd met elkaar door te brengen en die speciale zussenband nog steviger te maken.

1. Ga samen op reis

Een vakantie is niet alleen gezellig, het is ook nog eens supergoed voor jullie band. Je maakt nieuwe herinneringen voor later en leert elkaar in een nieuwe omgeving kennen. Of het nou een weekendje Groningen is of een bergwandeling in Oostenrijk, jullie hebben in ieder geval iets om over te praten. Geen tijd of geld voor een reis? Maak er dan een dagje in eigen buurt van.

2. Ga samen naar een Spa

Een dag samen in de sauna, samen lunchen, een beautydag, een massage en relaxen. Boek samen een dagje naar een kuuroord en kom als herboren terug.

3. Ga samen koken

Wanneer was de laatste keer dat je samen kookte? En dan niet voor de hele familie, maar gewoon voor jullie twee. Kies een thema – Aziatisch, vegetarisch, Peruaans – en breng samen een dag door in de keuken. Met deze kookboeken doe je misschien wat inspiratie op.

ModeMode

4. Deel jullie diepste geheimen

Je zus zal je nooit veroordelen en altijd aan je zijde staan. Dé uitgelezen persoon dus om je diepste geheimen mee te delen. Misschien is er wel iets waar je al je hele leven mee rondloopt. En wie kent jou beter dan je eigen zus? Waarschijnlijk lucht het op om je geheim met haar te delen.

5. Houd een Disney-marathon

Is het niet heerlijk om de sprookjes uit jullie jeugd te herbeleven? Maar je kan ook een weekend bingewatchen met alle series die je vroeger samen keek. Ken je deze nog?

6. Ga samen sporten

Samen sporten is goed voor jullie gezondheid, jullie onderlinge band én een prima excuus om af te spreken.

7. Geef elkaar een make-over

Ga samen shoppen, of leen elkaars kleren. Geef je zus een make-over en laat haar dat bij jou doen. Een nieuwe look, al is het maar voor één dag. Je zult zeker lol hebben!


Beeld: Getty Images

Tip van de redactie

samsung galaxy watch
samsung galaxy watch
Klik hier

Lees ook

Als je onverwacht een erfenis krijgt

Hoe goed is de relatie met jouw moeder?

Wanneer heb jij je broer of zus voor het laatst gezien?