Pasjes

4 tips voor het kopen van een pasjeshouder dames

Voor de vrouw is een pasjeshouder een onbezongen held, die helpt om haar dagelijkse benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik te houden.

Voor de vrouw is een pasjeshouder een onbezongen held, die helpt om haar dagelijkse benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik te houden. Ze zijn een accessoire voor haar accessoire. Het is dus de perfecte metgezel voor haar handtas of wanneer ze onderweg is. Een goede kaartportemonnee is in staat om ID’s, creditcards en zelfs af en toe contant geld te beschermen, terwijl het organisatie en flexibiliteit biedt. Daarom is een pasjeshouder dames kopen dus echt een goed idee. Wil je dit gaan doen? Gebruik deze tips!

Maat

Er zijn twee dingen waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de ideale maat voor je volgende pasjeshouder. De eerste is hoeveel items je dagelijks in je portemonnee verwacht mee te nemen. De tweede is de maat van de handtas waarmee je de portemonnee wilt combineren. Als je al een kleine tas hebt en geen plannen hebt om te upgraden naar iets groters, dan ben je beperkt in de grootte van de portemonnee die je kunt kopen. Als het echter specifiek om kaartportefeuilles gaat, zijn ze vaak zelfs kleiner dan een traditionele portemonnee en passen ze beter in kleinere tassen. 

Materiaal

Kies bij twijfel altijd voor een leren variant als het gaat om damesportemonnees en handtassen, al is dit bij het kopen van een pasjeshouder heren ook zeker een aanrader. Leer is niet voor niets het meest gebruikte materiaal. Het is elegant, duurzaam en heeft in de loop van de tijd standgehouden. Hoewel stoffen portemonnees een goede tweede optie zijn, zijn ze uiteindelijk niet zo duurzaam en hebben ze de neiging om gemakkelijker stof en vuil aan te trekken. Ze zijn ook moeilijker schoon te krijgen dan een leeroptie en vereisen meestal professionele reiniging.  

Stijl

Buiten de grootte en het materiaal is een andere belangrijke overweging bij het kopen van een pasjeshouder de algehele vorm. Portemonnees voor dames zijn er in verschillende stijlen, waardoor het gemakkelijker wordt om iets te kiezen dat bij je esthetiek past. Als je op zoek bent naar iets ultraduns, dan is een opvouwbare portemonnee of kaarthouder de beste keuze. Ze kunnen niets omvangrijks bevatten, maar ze passen vrij gemakkelijk in kleine vakken en compartimenten, evenals in een clutch.  Een andere stijloverweging is het type sluiting dat de pasjeshouder heeft, waardoor deze min of meer veilig is. Een ritssluiting is het beste als het gaat om verbeterde beveiliging, maar als dit niet zo belangrijk voor je is, dan is een gesp of opvouwbare portemonnee ook voldoende.

Opvallend

Heb je liever dat mensen de kleur of het ontwerp van je portemonnee opmerken? Liever iets subtielers? Dit zijn belangrijke overwegingen bij het kiezen van de pasjeshouder waar je elke dag met plezier naar zult kijken. Je portemonnee kan bijvoorbeeld een compliment zijn voor je huidige portemonnee-ontwerp, maar dat hoeft niet. Het kan ook een leuk kleuraccent zijn als je handtas neutraler van toon is. Aan de andere kant, als de meeste van je kleuren aardetinten zijn en je wilt dat je portemonnee het liefst met elkaar vermengt, wil je misschien voor iets bruin of zwart gaan. 

Dit is een externe seo bijdrage