meest gewilde steelstofzuiger

Dít is de meest gewilde steelstofzuiger van 2023

Kabels, wie heeft ze nog nodig? We zijn immers in het tijdperk van draadloos gemak. En daar hoort natuurlijk ook een draadloze stofzuiger bij. Stel je voor: je kamer in een handomdraai stofvrij zonder gedoe. Om welke stofzuiger gaat het?

De meest gewilde steelstofzuiger 2023

Hier het antwoord: het gaat over de Zedar S600. Met bijna 600 reviews op bol.com is hij mega populair. Maar wat zijn de grootste voordelen?

Voordelen van deze steelstofzuiger 

1. Ultiem gemak

Eerst en vooral: de vrijheid. Geen kabels, geen beperking. Daarnaast, met een duur van dertig minuten per oplaadbeurt, kan je zonder onderbreking je hele huis een opfrisbeurt geven. Kies je voor de iets duurdere Zedar S600+ dan kun je zelfs dankzij de extra accu een uur lang stofzuigen.

2. Perfect voor dierenvrienden

Huisdieren zijn geweldig, maar de haren kunnen een uitdaging zijn. Echter, met de Zedar is dat verleden tijd. De turboborstel met LED-licht zorgt ervoor dat alle dierenharen in een mum van tijd verdwijnen. Bovendien helpen de diverse zuigmonden je om zelfs de meest hardnekkige haren uit elk kiertje te verwijderen.

3. Goede zuigkracht

Een stofzuiger is zo goed als zijn zuigkracht. De Zedar S600 komt met een indrukwekkende 200 Watt motor. Daarmee is hij in staat om met gemak zowel kruimels als zand of modder op te zuigen. En dat alles terwijl hij je oren spaart met een geluidsniveau van slechts 78dB.

4. Geen hoekje blijft ongereinigd

Dankzij het flexibele ontwerp, dat tot wel 270 graden zijwaarts en 90 graden omhoog en omlaag draait, bereik je moeiteloos elke hoek. En met het ingebouwde LED-licht zie je ook precies wat je doet.

5. Frisse lucht

Zakloos en met een ruim reservoir van één liter is de Zedar S600 niet alleen praktisch, maar ook hygiënisch. Bovendien zorgt het HEPA-filter ervoor dat zelfs de kleinste stofdeeltjes en allergenen worden gefilterd.

6. Compact, stijlvol en altijd klaar

Het strakke ontwerp is niet alleen een eyecatcher, maar dankzij de muurbevestiging is je stofzuiger ook altijd opgeladen en klaar voor gebruik.

7. Meer dan alleen een steelstofzuiger

Met zijn kruimelzuigerfunctie en verschillende opzetstukken wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Of je nu je auto, je tapijt of de krappe ruimtes tussen je meubels wilt schoonmaken, de Zedar S600 heeft voor alles een oplossing.

Kortom, de Zedar S600 steelstofzuiger maakt zijn beloftes waar: krachtig, veelzijdig en altijd klaar voor gebruik. Schoonmaken was nog nooit zo simpel! Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: 20 schoonmaaktips die je veel geld besparen

Foto: Getty Images
Bron: Vriendin