Onweerstaanbare Moves

Zo verleid je hem met onweerstaanbare moves

Als jullie elkaar wat langer kennen, komt het moment dat je elkaar niet meer elke avond wil bespringen. Tijd voor wat onweerstaanbare moves!

Tijdens de afwas

Zo maak je de afwas leuker én spannender: wanneer hij net begonnen is met de vaat, ga je achter hem staan en steek je één hand in het warme water. Droog je hand af en laat hem in zijn broek glijden. Zeg dat je doorgaat tot hij de afwas klaar heeft. Je borden zullen schoner zijn dan ooit. Kruip intussen onder zijn shirt en speel met zijn tepels. Of met die van jou (alleen niet wanneer hij net jouw mooiste glazen in handen heeft).

Lees ook:Dit is het beste tijdstip voor seks

Hoezo saaie avond thuis?

Zet een sexy speurtocht uit in huis: hang opwindende aanwijzingen op post-its, die hem uiteindelijk naar de slaapkamer lokken waar jij op hem ligt te wachten: naakt op bed of in pikante lingerie.

Spannend etentje

Daag hem uit om te raden wat er in het eten zit, nog voordat hij weet wat jullie gaan eten. Noemt hij een verkeerd ingrediënt? Dan moet hij een kledingstuk uittrekken. Geeft hij een goed antwoord, dan is het jouw beurt om te strippen.

Ohhh, teaser!

Vrienden te eten? Als jij en je partner naar de keuken lopen om een gerecht te halen voor jullie gasten, pak dan zachtjes zijn kin vast en zoen hem intens. De keer daarop masseer je zijn kruis door zijn broek heen. De derde keer geef je een speelse tik op zijn achterwerk en sla je vurig een been om zijn heup. Probeer zijn erectie gedurende het hele diner te laten smeulen en pluk er aan het einde van de avond de vruchten van.

Dat sportjournaal kan wel uit

Zit hij aan de buis gekluisterd voor het sportjournaal? Mooi. Zoen en sabbel dan zacht in zijn nek en oren. Bij de meeste mannen zijn dit erotisch opwindende plekjes. Alles wat jij in zijn nek doet, voelt hij ook in zijn geslachtsdeel. Zet je mond op zijn oor en adem zachtjes in. Kus tot slot nogmaals zijn hals en dan zijn schouders, sleutelbeenderen en borst. Grote kans dat de wedstrijduitslagen eens een stuk minder interessant zijn.

Bron: Santé archief, tekst: Esmir van Wering

Gerelateerde artikelen