liefdesleven

De impact van je liefdesleven op je gewicht

Wat doet een gelukkige relatie, een break-up, vrijgezel zijn of je trouwdag met je gewicht?

Happily ever after

Jullie zijn zo gelukkig met elkaar. Dat moet gevierd worden met een etentje en samen en jullie hangen graag samen op de bank met een goede film en een tafel vol hapjes. Komt dit beeld je bekend voor? Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de vrouwen aankomt tijdens een gelukkige relatie.

Lees ook:Dit moet je niet doen als je op gewicht wilt blijven

Ongelukkige relatie

Een ongelukkige relatie doet niet altijd het omgekeerde voor je lijn. 28 procent van de vrouwen wordt ook zwaarder tijdens een ongelukkige relatie. 21 procent van de vrouwen valt daardoor juist af.

Uit elkaar

Een breuk met een partner heeft waarschijnlijk de meeste impact op gewicht verliezen. 27 procent van de vrouwen verliest gewicht door een break-up. 14 procent van de vrouwen eet haar verdriet weg en komt juist aan.

Trouwen

Op je huwelijksdag wil je er natuurlijk stralend uitzien, maar dat is niet altijd makkelijk na de stressvolle periode van de bruiloft plannen. 17 procent van de vrouwen valt af door het huwelijk, terwijl 15 procent juist aankomt.

Vrijgezellenleven

Erg leuk al die feitjes over relaties, trouwen en uit elkaar gaan. Maar wat als je vrijgezel bent? 14 procent komt aan van het vrijgezellenbestaan, 24 procent valt er juist door af.