Op Afstand Bestuurbare Sekspeeltjes In De Hand

Top 5 op afstand bestuurbare seksspeeltjes

In onze moderne wereld hebben seksspeeltjes ook een technologische draai gekregen. Namelijk seksspeeltjes die je op afstand kunt bedienen. Maar waarom zou je dat eigenlijk willen en welke zijn populair?

Waarom op afstand bestuurbare seksspeeltjes opwindend is

Ben je nog niet overtuigd? Hier een aantal opwindende redenen om met je partner (of alleen) seks te hebben met op afstand bestuurbare seksspeeltjes erbij.

  • Het verrassingselement: allereerst biedt het een element van verrassing. Immers, wanneer je partner de controle heeft en je hebt geen idee wanneer hij of zij op ‘de knop’ drukt, kan dat de spanning verhogen.
  • Discretie ten top: dankzij hun stille werking, kan bovendien niemand in huis (of de buren) raden wat er gaande is. Ondeugend, toch?
  • Variatie: Je wilt weleens iets anders tussen de lakens, toch? Die afwisseling is de sleutel tot nieuwe ervaringen en sensaties. Zo wordt elke vrijpartij weer een unieke belevenis.

5 op afstand bestuurbare seksspeeltjes

1. Vibrerend ei met afstandsbediening

Dit discrete en krachtige vibrator ei kan eenvoudig worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening, waardoor je handsfree plezier kunt ervaren. Met verschillende vibratiestanden en patronen kun je je eigen sensuele avontuur creëren.

2. G spot en clitoris stimulator

Verlang je naar adembenemende en intieme momenten? Natuurlijk, wie wil dat nou niet? De Eva Pulse is niet zomaar een bevlieging, maar dé revolutie in intiem genot. Met haar zeven unieke standen maakt ze elk moment speciaal.

3. Vibrator voor Clitoris

Deze vibrator voor clitoris is ideaal om solo te gebruiken, maar ook zeer geschikt voor koppels. Geef de controle uit handen en laat je partner beslissen wanneer jij mag genieten. De afstandsbediening heeft maar liefst tien meter bereik. Dit geeft jullie seksleven een boost en maakt jullie dates spannender.

4. Siliconen dildo vibrator

Laat je verrassen met deze spannende dildo vibrator met zuignap van 22 cm. The real Deal van Blussers is een XXL dildo vibrator met afstandsbediening en warmte functie. Met behulp van de zuignap kun je handsfree zowel zittend als staand je hoogtepunt bereiken.

5. Clitoris zuiger

Op zoek naar het spannendste speeltje voor de allerbeste orgasmes en optimaal plezier? Maak dan vooral kennis met deze luxe 2 in 1 vibrator. Deze vibrator is speciaal gemaakt om de clitoris en de G-spot te stimuleren voor een onvergetelijke ervaring.

Lees ook: De 6 seksstandjes die je gedaan moet hebben

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker