Zoveel Kost 5 Minuten Douchen

9 tips voor steamy seks onder de douche

Ben jij wel in voor een intiem momentje onder de douche met je lover? Dan wil je deze 9 tips voor steamy seks zeker meenemen. Kijk je al uit naar je volgende douchebeurt?

Zet de douche maar vast aan, met deze 9 tips voor een spannend of romantisch moment.

1. Turn up the heat

Het is best lastig om in the mood te komen als je het koud hebt, nietwaar? Zorg er daarom voor dat je het warmer maakt in je badkamer – bijvoorbeeld door de warme kraan wat verder open te draaien – voordat jullie intiem worden.

Lees ook: ‘5 dingen die je moet weten over seks tijdens je menstruatie

2. Stay safe

En dan hebben we het niet alleen over anticonceptie… In de douche heerst een groot slipgevaar, dus investeer in een goede antislip douchemat om te voorkomen dat jullie in the heat of the moment ineens gestrekt liggen. Dat zou natuurlijk jullie moment behoorlijk verpesten…

3. Focus op voorspel

Vermijd de verleiding om direct naar het hoogtepunt te werken. Sterker nog, begin eerst met ontdekken. Focus je op hoe het lichaam van je partner reageert op een nieuwe manier. Smeer elkaars lichamen in met zeep – eerst de voorkant, dan de achterkant. Neem je tijd en blijf in het moment, geniet van iedere stap. Het gaat niet allemaal om het orgasme.

Lees ook: dit seks standje past het best bij jouw sterrebeeld

4.  Overweeg glijmiddel

Helaas heeft water niet hetzelfde effect als glijmiddel, waardoor het soms wat oncomfortabel kan aanvoelen als je seks onder de douche probeert hebben zonder glijmiddel. Siliconen glijmiddel werkt beter in water omdat ze minder snel wegspoelen dan die op waterbasis.

Lees ook: waarom ochtend seks de beste seks is

5. Scrub en streel

Probeer om langzaam de huid van je partner te strelen met je favoriete scrub. Scrubs met zout of suiker zorgen voor een tintelende sensatie, die je huid activeert en je bloed laat stromen. Een perfecte voorbode dus!

KLIK HIER

6. Wees alert

Is je partner een man en gebruiken jullie condooms? Condooms kunnen makkelijk scheuren in water, dus doe het condoom altijd om wanneer de penis van je partner nog droog is. Glijmiddelen op oliebasis, chloor en andere toevoegingen in water kunnen de condooms namelijk doen scheuren, dus hou daar rekening mee.

7. Gebruik de douchekop

Speel met de jets van je douchekop, zeker als je ‘m los kunt halen. Gebruik ‘m om te plagen en plezier te verhogen. Wanneer je je focust op de rug van je partner, kan je je lover helpen ontspannen terwijl ze van orale seks genieten. Ook kan een clitoris worden gestimuleerd wanneer je voorzichtig masseert met de douchekop.

8. Vergeet de slaapkamer niet

Voel je niet gedwongen om een hoogtepunt te bereiken in de douche. Ja, dat kan natuurlijk ook, maar je kan natuurlijk ook altijd verplaatsen naar de slaapkamer. Seks onder de douche kan leuk, maar ook uitdagend zijn; verwacht niet dat het zo perfect zal zijn als scènes die je vaak in films ziet. Hoe dan ook: zorg dat je ervan geniet, of het nu onder de douche of in de slaapkamer is!

9. Creëer sfeer

Speel wat fijne muziek af of kom in the mood met wat kaarsen. Misschien vind je het opwindend om een onverwacht, snel moment met je partner onder de douche te hebben of misschien vind je het juist een turn-on om het van tevoren te plannen. Het kan hoe dan ook nooit kwaad om een sexy sfeer te creëren met de juiste muziek en belichting, right?

Tekst Santé beeld GettyImages

TIP

Seks werkt ook prima tegen stress, dus waarom niet deze satisfyer pro aanschaffen?

Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie

Meest populaire seksspeeltjes van het jaar
KLIK HIER

Gerelateerde artikelen