Carolien B En B Vol Liefde

Carolien van B&B Vol Liefde vindt steun bij Simone

Het is vreselijk natuurlijk om voor heel tv kijkend Nederland de bons te krijgen. Carolien en Simone van B&B Vol Liefde overkwam het. Ze zoeken nu steun bij elkaar.

Op Instagram valt te lezen hoe de twee deelnemers van B&B Vol Liefde steun bij elkaar zochten. “Was erg gezellig en fijn om ervaringen uit te kunnen wisselen,” schrijft Carolien bij een foto van haar en Simone. En Simone schrijft op haar Instagram: “Gezellig even bijkletsen Caroline B&B S3 met een kopje thee 🫖 tinyhouse 🏡”

Lees ook: Het leven is niet altijd een feest

B&B vol liefde

Heel Nederland zag de tongzoen van Simone en Richard in Portugal. Helaas hield de liefde daarna geen stand. Voor Carolien was het Bram die ene punt achter hun relatie zette omdat hij het verliefde gevoel niet had. Aan RTL Boulevard vertelde Carolien over haar liefdesverdriet: “Ik heb best wel wat liefdesverdriet gehad. Het gaat gelukkig nu wel een stuk beter, maar ik ben nog helemaal niet toe aan een nieuwe liefde.”

B En B Vol Liefde
B En B Vol Liefde

Niet alleen was haar hart gebroken door Bram, het werd nog erger toen hij niet lang daarna verliefd werd op Esra. Dat de twee deelnemers nu steun bij elkaar zoeken is ene goed teken, want nieuwe vriendschappen helpen je om over hartzeer heen te komen.

Tekst Santenl/ Manon Daelmans, beeld Instagram Simone_Simone_

Tip van de redactie

Helpen bij verlies en verdriet is een onmisbare gids voor wie rouwt of een dierbare wil bijstaan in zijn verdriet. In deze volledig nieuwe editie toont Manu Keirse aan de hand van vele herkenbare voorbeelden hoe rouwen niet gelijkstaat aan afscheid nemen, maar aan anders leren vasthouden. Voor meer info klik op onderstaande button.