terras in de zon zonopjebakkes welk terras heeft zon Amsterdam? Waar borrelen?

Altijd een terras in de zon

‘Welk terras heeft zon in Amsterdam?’ dat is een van de meest gestelde vragen over terrassen. Het antwoord daarop is verrassend makkelijk te vinden.

Laat de zon maar komen, altijd een terras in de zon – wij zijn er klaar voor. Heerlijk borrelen met onze kop in de zon (goed ingesmeerd met zonnebrand en een hoedje op natuurlijk). Dankzij de nieuwe website zonopjebakkes.nl zit je zeker in de zon. Wij zijn nu al fan.

Hoe laat schijnt de zon?

Dankzij het algoritme van de site weet je precies hoe laat, wanneer precies en waar jouw terrasje in de zon is. Per terras kun je zien op welke tijden de zon daar schijnt. En dat voor heel Nederland.

Jouw favoriete terras in de zon

Staat je favoriete terras er niet tussen? Dan voeg je die heel simpel zelf toe zodat andere mensen er ook wat aan hebben. Overigens is niet iedereen fan van in de volle zon zitten. En met deze app kun je dus ook zien welke terrassen vanaf welke tijd juist in de schaduw liggen. Ook handig.

Vriendinnen

Het enige wat je zelf nog moet regelen is een paar leuke vrienden of vriendinnen en een drankje, met zou zonder alcohol.

Lang leve het buitenleven!

Tekst Santénl, beeld GettyImages

Tip van de redactie

Je beschermt jezelf goed tegen de schadelijke invloed van de zon met deze protection face cream met SPF 30 van The Ritual of Karma. Het is een rijke, hydraterende crème die snel in de huid trekt en geavanceerde bescherming biedt dankzij het krachtige complex van natuurlijke antioxidanten op basis van witte thee, natuurlijke vitamine E en ginkgo biloba.  Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Rituals