Eet Als Een Atleet

Win het nieuwste boek van I’m a Foodie: ‘Eet als een atleet’

Santé mag drie exemplaren weggeven van het nieuwste boek van I’m a Foodie: ‘Eet als een atleet: hardloopeditie – Een praktisch stappenplan om met voeding het beste uit jouw hardloopprestaties te halen’.

In het januari-nummer van Santé lees je een uitgebreid interview met Marijke Berkenpas, voedingswetenschapper, klinisch diëtist en docent en tot voor kort werkte ze bij het Amsterdam UMC. Daarnaast is ze oprichter van I’m a Foodie, een online onafhankelijk platform over voeding in relatie met gezondheid.

Blog

Marijke: “Op het blog en in onze boeken vind je alles over voeding, wetenschappelijk
onderbouwd. Toegankelijke informatie, vertaald naar de praktijk. Gezond eten is leuk, lekker en niet moeilijk. En niet per se duur. Je moet een gezonde leefstijl wel in stapjes opbouwen en dat kost tijd. Maar dan heb je er je hele leven iets aan, want je brengt er je risico op chronische ziektes drastisch mee omlaag.”

Win het boek ‘Eet als een atleet’

Onlangs bracht I’m a Foodie een nieuw boek uit, ‘Eet als een atleet: hardloopeditie – Een praktisch stappenplan om met voeding het beste uit jouw hardloopprestaties te halen’ (Vera Wisse & Titia van der Stelt, € 18,99, I’m a Foodie Publishing.

Deze winactie loopt tot en met 19 februari 2021.

Win het boek ‘Eet als een atleet’