Zo’n schone badkamer wil jij ook

Heb jij ook een glazen douchewand waar je niet meer doorheen kunt kijken? En wasbakken die ooit wit waren en nu onbestendig geel? Met dit super goedkope huismiddel maak jij je badkamer weer stralend schoon.

Zeep en shampoo laten een soort film achter op het glas van je badkamer. Op de douchewand, maar ook op het zeepbakje en op de vloer. De makkelijkste, en goedkoopste, manier om die aanslag te verwijderen is door wat natriumbicarbonaat (zuiveringszout/ baking soda) op een vochtig microvezeldoekje te doen. Doe daar een scheutje schoonmaakazijn bij en smeer dat over de glazen deur en andere oppervlaktes van je badkamer.

Bestel het in grootverpakking
Klik hier

Alleen smeren is niet genoeg. Je moet het een tijdje laten inwerken. Vul een spuitbus met half schoonmaakazijn en half water en spuit dat over de oppervlakte. Laat alles vijf minuten inwerken. Maak het daarna schoon met een stevige schuurspons (zoals deze!)

DierDier

En wil je je badkamer daarna extra lekker laten ruiken, spuit dan een heel klein beetje parfum op je handdoeken. Met nadruk op een heel klein beetje.

Tip van de redactie

Je badkamer ruikt extra lekker met een heel klein vleugje parfum op de handdoeken!

Klik hier
Snt202406 07
De nieuwe Santé ligt nu in de winkel
Abonneren
Digitaal lezen
Los kopen