The Good Baker

Zo ziet een gezonde pizza eruit

Een gezonde pizza, bestaat dat eigenlijk wel? Wel als je een van die nieuwe pizza’s van The Good Baker probeert. Drie 100% vegetarische pizza’s, waarvan één ook nog veganistisch is. Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Kom maar door met die pizza!

Alle drie deze vega pizza’s zijn rijkelijk belegd met groente, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. En ze zijn belegd met spinazie, tomaat, broccoli en courgette. Dat geeft niet alleen extra smaak, maar ook extra kleur! Alle varianten zijn 100% vegetarisch en één variant is 100% veganistisch.

Naast de groenten zorgt ook de krokante steenovenbodem voor een gezonde touch, want deze is gemaakt met havervlokken, zuurdesem of spinazie. De vega(n) pizza’s zijn laag in calorieën en hebben een Nutri-Score A of B. Ze zijn daarmee een gezondere keuze in het vriesvers pizza assortiment.

Naast gezondheid is duurzaamheid ook een belangrijk onderdeel van The Good Baker. Het zijn echte feel-good pizza’s die beter zijn voor jou en de planeet. Zo bestaat de doos volledig uit gerecycled karton.

Vanaf deze week zijn The Good Baker pizza’s verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo.

In samenwerking met: The Good Baker (september 2021)

Tip van de redactie

pizza oven
Klik hier