Paasei 2 650 X 350 (1)

Wil je proberen: pornstar martini paaseitjes

Friszure passievrucht en limoensap met een zoete zweem van vanille: een smaakcombinatie die het niet alleen geweldig doet in een cocktail, maar ook in een paaseitje. Dat dachten ze bij Jamin ook.

Nip jij graag aan een pornstar martini? Dan wordt het tijd voor een bezoekje aan de Jamin. De snoepwinkel heeft namelijk het beste van twee werelden met elkaar gecombineerd en de cocktail gevangen in een paaseitje met witte chocolade.

Sexy smaakcombinatie

De pornstar martini werd bedacht door de Ghanese barman Douglas Ankrah in een bar in Londen. De inspiratie voor het inmiddels razend populaire drankje vond hij tijdens een bezoek aan een stripclub in Kaapstad. Naar eigen zeggen koos hij bewust voor de wat gewaagde naam ‘porn star martini’, omdat de cocktail een ‘een stijlvol en zelfverzekerd drankje is: puur genot, sexy en levendig’.

De originele pornstar martini van Ankrah bestaat uit vanillewodka, passievruchtlikeur, passievruchtpuree en vanillesuiker. Om het af te maken, serveerde hij er een shotje prosecco bij. Tegenwoordig wordt er vaak limoensap aan toegevoegd of een geschuimd eiwit: het witte laagje op sommige pornstar martini’s.

Word jij niet warm van de pornstar martini? Dan heeft Jamin ook nog de smaken Irish coffee puur en cognac karamel puur.

Tip van de redactie

Samsung Galaxy Watch Active 2
Smartwatch Ad
Shop