Multivitamines

Wat zit er in je multivitamines? En waarom persoonlijk advies beter is

Vitamines en gezondheid zijn hot topic. Ruim 60 procent van de Nederlanders neemt voedingssupplementen. Bovendien geeft een op de vijf Nederlanders aan in 2021 meer vitamines en supplementen te willen nemen ter ondersteuning van zijn of haar gezondheid. Maar wist je dat een derde van de Nederlanders (32,8%) die multivitamines slikken niet precies weet welke vitamines en andere stoffen er in zitten?

Dat blijkt uit onderzoek van Europees supplementenplatform Atida Pure. De one-size-fits-all benadering van multivitamines is bovendien helemaal niet zo one-size-fits all: wil je ondersteuning voor je persoonlijke gezondheidsdoelen? Dan kun je beter voor een gepersonaliseerde aanpak gaan.

Programma

Om Nederland te helpen met hun goede voornemens en gezondheid in het algemeen, lanceert Atida een zorgvuldig samengesteld programma voor voedingssupplementen; Atida Pure. Het supplementenplatform helpt je actiever bezig te zijn met gezondheidsdoelen door middel van een gepersonaliseerd en flexibel programma. Het programma is ontworpen in samenwerking met voedingsdeskundigen en wetenschappelijke adviseurs. 

Korte vragenlijst

De abonnementsdienst is afgestemd op jouw gezondheid en behoeften. Je vult op de website een korte vragenlijst in over gezondheidsgewoonten en gezondheidsdoelen. Bijvoorbeeld rondom stress, energie en het immuunsysteem. Vervolgens adviseert Atida Pure welke supplementen bij je passen.

Uit Atida’s onderzoek blijkt namelijk dat meer dan de helft van de ondervraagden aangeeft dat zij, bij het gebruik van vitamines, afgaan op het advies van familie en vrienden. In de praktijk blijkt toch vaak dat een goed en gedegen en gepersonaliseerd advies van een expert een betere optie is. Zo weten consumenten zeker dat ze supplementen nemen die aansluiten bij hun behoeftes en gezondheidsdoelen. Atida Pure-supplementen bevatten onder andere kruiden, probiotica, vitaminen en mineralen.

Flexibel abonnement

Na het invullen van de vragenlijst kies je een abonnementsvorm die qua inhoud en prijs het beste past en Atida Pure zorgt ervoor dat je iedere maand je supplementen thuis ontvangt, verpakt in handige dagelijkse doses. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en je zit nergens aan vast.

Apothekerskwaliteit

De producten van Atida Pure zijn van hoogwaardige apothekerskwaliteit en worden geproduceerd in Duitsland. Atida Pure zorgt ervoor dat de producten worden samengesteld uit de beste ingrediënten en voldoen aan strenge normen. Het assortiment is glutenvrij en er zijn vegetarische opties. Op deze manier wil Atida Pure de tegenhanger zijn van de goedkope, generieke multivitamines.

Korting

De eerste maand krijg je bovendien 50% korting. Zo wordt het nog leuker om te werken aan je gezondheidsdoelen!

– Dit artikel is een partnerbijdrage van Atida Pure