Santé september

Van je slank drinken tot kritiek ontvangen als een pro: dit staat er in de nieuwe Santé

Heb je dat momentje voor jezelf al in je agenda gezet? Nee? Snel doen, want het september-nummer van Santé is nu verkrijgbaar!

In de nieuwste Santé vind je onder andere:

Adem je rustig

Onze longen zijn letterlijk van levensbelang, want ze zorgen ervoor dat we goed kunnen ademen. Met gezonde longen gaat dat vanzelf, waardoor we bijna zouden vergeten hoe belangrijk ze zijn. Hoe werken je longen eigenlijk? En hoe houd je ze in topconditie? Je leest het op pagina 8 t/m 13.

De leefstijl van… boswachter Marieke

Buiten voelt boswachter Marieke Schatteleijn (45) zich zielsgelukkig. Maar een tv-programma over de natuur presenteren? Dat lag ver buiten haar comfortzone. Toch ging ze ervoor. “Dingen doen die ik spannend vind, haalt het beste in me naar boven.”

De invloed van voeding op je humeur

Voeding heeft veel invloed op je gemoedstoestand en humeur. Ontdek welke eetkeuzes je beter wel of niet kunt maken als je moe, gestresst of ongesteld bent. Alles over de invloed van voeding op je humeur lees je op pagina 28 t/m 31.

Skip je post-vakantiedip

De zon op je huid, je blote voeten in het zand en zeeën van tijd. Tijdens de zomervakantie zit je meestal lekker in je vel, maar eenmaal thuis verdampt dat gevoel vaak in een paar dagen. Hoe houd je dat vakantiegevoel nog even vast? Je vindt het antwoord op pagina 40 t/m 43.

Kritiek incasseren als een pro

Genoeg complimenten over je outfit, maar die ene opmerking dat je er mollig in lijkt, blijft hangen. Herkenbaar? Ook Karin (36) zit nog dagen met een knoop in haar maag na negatieve feedback. Hoe je hier beter in wordt, lees je op pagina 44, 45 en 46.

Duurzame beautytoppers

Op pagina 56 t/m 59 vind je beautyproducten die niet alleen je huid en haar een plezier doen, maar ook het milieu is je dankbaar. Want: zonder chemische rommel en vaak in duurzame verpakkingen.

Kick it! Stevige punch & kick work-out van Studio C Online

Christina & Heidy runnen samen Studio C Online, hét sportplatform voor vrouwen. Elke maand delen ze een favoriete work-out in Santé en op Sante.nl. Dit keer is het de punch & kick work-out. Je vindt ‘m hier.

Drink je slank

Als je wilt afvallen en je gezondheid een boost wilt geven, let dan eens niet alleen op wat je eet, maar ook op wat je drinkt. Check hiervoor pagina 62 & 63.

34 Keukenhacks

Krijg je stress van koken, is je aanrecht altijd een bende of ben je gewoon niet zo’n keukenprinses? Met de culinaire trucs die je vindt op pagina 72, 73 en 74 bespaar je tijd, frustratie en rommel.

Travel ’n Relax

Een tripje in het vooruitzicht is dé remedie tegen de post-vakantieblues. Plan nu alvast je weekendretreat om op te laden in het najaar. Heerlijk aan het strand of verscholen in de bossen. Inspiratie vind je op pagina 78 t/m 80.

Dit en veel meer lees je in het september-nummer van Santé. Nu in de winkels en of digitaal te bestellen!