Nieuwste Santé 1000x1440

Van betere seks tot je brein ontprikkelen: dit is de nieuwste Santé

Speciaal voor je zonnige leesmoment: het extra dikke zomernummer van Santé ligt in de winkel!

In de nieuwste Santé vind je onder andere:

Dossier: hormonen en je gewicht

Of we afvallen, aankomen of op gewicht blijven is niet alleen een kwestie van wilskracht. Integendeel. Onze hormoonhuishouding speelt daarin een belangrijke rol. Hoe dat zit, lees in het uitgebreide dossier over gebalanceerde hormonen en je gewicht.

Ontprikkel je brein met Charlotte Labee

Geheugenproblemen, slaapstoornissen, angsten en depressies: allemaal gevolgen van overprikkeling, volgens brein-expert Charlotte Labee. Maar wat gebeurt er dan eigenlijk in je lichaam? En kun je ook ontprikkelen? Ze legt het ons uit.

Alles wat je moet weten over huidkanker

Nu het volop zomer is, proberen we elke zonnestraal mee te pakken – we wonen tenslotte in Nederland. Maar onbeschermd zonnen is geen goed idee: uv-straling is de grootste oorzaak van huidkanker. En die diagnose wordt helaas steeds vaker gesteld. Drie vrouwen vertellen wat het betekent om huidkanker te hebben.

Vakantiewerk: aan de slag met je dromen

Luierend op een Franse camping of een Grieks strand is misschien wel het beste moment om je leven onder de loep te nemen. Wat zou je anders willen? En hoe zorg je ervoor dat je ook echt in actie komt? Deze experts helpen je op weg – terwijl op je strandstoel kunt blijven liggen.

Stoeien tussen de lakens: maak jij tijd voor seks?

Je partner wil vaker dan jij, of andersom. Je hebt fantasieën waarvan je niet weet of ze ‘normaal’ zijn. Of je vindt het eigenlijk maar gedoe. Seks is heel persoonlijk. Je voorkeuren ook, dus tijd om het er eens over te hebben! Welke rol speelt seks in jouw leven?

Tip van de redactie

Kobo Sage e-reader