Déze tweepersoons elektrische onderdeken koop je nu voordelig bij de Action

Déze tweepersoons elektrische onderdeken koop je nu voordelig bij de Action

Niets is zo vervelend als in een koud bed stappen op een winterse nacht. Maar gelukkig is er een oplossing die je warm en knus houdt: de elektrische onderdeken, voordelig verkrijgbaar bij de Action.

Over deze tweepersoons elektrische onderdeken

1. Instelbare Warmte

Allereerst is een van de beste eigenschappen van deze tweepersoons elektrische onderdeken de mogelijkheid om de warmte precies naar jouw wens in te stellen. Dankzij de drie verschillende warmtestanden, kun je jouw ideale temperatuur kiezen. Oftewel: zo val je lekker warm in slaap.

2. Veiligheid voorop

Ten tweede is de deken compleet veilig, want hij schakelt namelijk na 180 minuten uit, zodat je met een gerust hart in slaap kunt vallen. Om die reden hoef je je dus geen enkele zorgen te maken over het per ongeluk aan laten staan van de deken terwijl je slaapt.

3. Gemakkelijke bevestiging 

Ten derde is niets zo vervelend als een deken die niet op zijn plaats blijft liggen. Daarom is de Carmen onderdeken voorzien van elastieken, waardoor hij stevig om je matras blijft zitten.

4. Goed te onderhouden

Bovendien is het onderhouden van de deken een fluitje van een cent. De vijf lagen stof zorgen namelijk niet alleen voor maximaal comfort, maar maken de deken ook eenvoudig te wassen. Je kunt de aansluiting gemakkelijk loskoppelen, en de deken in de wasmachine doen op maximaal 30 °C. Zo blijft je deken fris en schoon, klaar voor vele warme nachten.

5. Slaapcomfort in optima forma

Ten slotte zorgt de korte opwarmtijd (van slechts 30 minuten) ervoor dat je bed snel de gewenste temperatuur bereikt. Dus trek je pyjama aan, kruip vervolgens op deze heerlijke deken en geniet van een knusse nacht.

Let op: deze tweepersoons elektrische onderdeken is alléén online verkrijgbaar voor maar €29,95. Laat de winterse kou geen spelbreker zijn voor een goede nachtrust. Slaap lekker! Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

Tweepersoons Elektrische Onderdeken Action
Bekijk bij Action-shop

Lees ook: 5 kamerplanten die je nachtrust verbeteren

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker