Martijn Krabbé

Martijn Krabbé: vreselijk nieuws over zijn gezondheid

In maart van dit jaar maakte Martijn Krabbé bekend dat hij een vorm van kanker heeft. Welke vorm precies is in het midden gelaten, maar het is geen goed nieuws over zijn gezondheid. Dit is wat we nu weten.

Volgens Shownieuws is presentator Martijn Krabbé (55) optimistisch en plaatste hij zelf een heel lieve foto van hem en zijn vrouw op Instagram. Het nieuws over zijn gezondheid sloeg echter in als een bom.

Martijn Krabbé heeft kanker

Weekblad Party schreef dat het nieuws over zijn gezondheid een enorme impact heeft op zijn gezin, familie en vriendenkring. Zijn kinderen Bickel (24), Michelle (19), Jasmijn (18) en Achilles (15) zijn flink geraakt door de medische tegenvaller van hun vader. Martijn liet dan ook weten: “Voor mijn gezin is dit het moeilijkst. Gelukkig kan ik zeggen dat ze sterk zijn en er zelfs met humor over praten. Over kanker valt niet zoveel te lachen, maar ze hebben het voor elkaar gekregen hoor. Met liefde overwin je eigenlijk alles. Ik sta er dus hoe dan ook goed voor.”

Lees ook: diabetes type 2: kans dat je het hebt zonder dat je het weet

martijn krabbé kanker

Lees ook: Borderline, wat is dat eigenlijk?

Shownieuws

Bekijk hieronder gratis de uitzending van Shownieuws over de kanker diagnose van Martijn Krabbé

Lees ook: Borderline, wat is dat eigenlijk?

Tip van de redactie

Chemodag is de beste dag van de week is het verhaal over een jaar op krukken, over de plaats van ziekte en gebrek in een Insta-perfecte wereld. Liesbeth heeft het overleefd, en dat is genoeg. Met dit boek toont ze lotgenoten en iedereen die nog steeds geen kankerpatiënt in de ogen durft te kijken hoe kankerland eruit ziet en hoe je er kunt doorreizen. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST M. DAELMANS

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP


Liesbeth van Impe

Gerelateerde artikelen