Olcay Gulsen

Hoe komt het dat Olcay en haar zussen corona hebben?

Mediapersoonlijkheid Olcay Gulsen tast volledig in het duister: hoe kan het dat zij en haar zussen besmet zijn met het coronavirus?

Op haar Instagram probeert ze het uit te leggen.

“Ik moet zeggen dat het best wel heftig was. Ik had en onwijze hoofdpijn. De hoofdpijn was wel het ergste waar ik last van had”, vertelt ze in een video.

Lees ook:Tom Hanks over het coronavirus: ‘Na 12 minuten sporten was ik helemaal kapot

Hoe raakte Olcay besmet?

Maar de hamvraag is: hoe komt ze aan het coronavirus? Ook omdat een paar weken geleden nog in quarantaine was omdat ze uit Portugal was teruggekeerd. Toen was er ook niets aan de hand, maar afgelopen week ging ze haar zusje halen bij haar moeder in Waalwijk. En daar was ook haar andere zus. “Het was gezellig en we bleven nog even kletsen.”

Hetzelfde bericht

Maar onderweg naar huis voelde ze zich niet zo lekker worden. In de nacht voelde ze zich beroerd en heeft ze de volgende dag een sneltest laten doen, waaruit bleek dat ze besmet was met het coronavirus. “Het gekke was dat ik nog geen half uur van bijna al mijn andere zusjes hetzelfde bericht kreeg.” Iedereen voelde ze zich niet lekker en liet zich testen. Wat bleek? Ook zij waren besmet met het virus.

Zo snel en zo besmettelijk

Ze maakte zich wel zorgen om haar moeder die last heeft van diabetes-2 en overgewicht. Ondertussen gaat het redelijk met iedereen, met de een wat beter dan de ander. “Maar dat is dus het verhaal: in een keer alle zusjes….”. Olcay is wel geschrokken van hoe snel zoiets kan gaan en hoe besmettelijk het virus is.

https://www.instagram.com/p/CHP8XH0nVnO/

Ruud de Wild alsnog positief getest

Olcay’s vriend, radio-dj Ruud de Wild testte in eerste instantie negatief toen Olcay positief testte. Maar omdat hij zich niet lekker voelde, liet hij zich nogmaals testen. Uit deze test bleek dat hij toch besmet is met het coronavirus. Hij presenteert zijn radioprogramma De Wild In De Middag voorlopig vanuit huis.

Gerelateerde artikelen