Dwayne Johnson

Acteur Dwayne Johnson en zijn gezin hadden hét ook!

Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, zijn vrouw en kinderen waren geïnfecteerd met het coronavirus.

De acteur maakte het nieuws afgelopen woensdag bekend via een video op Instagram. Waarschijnlijk hadden ze het virus opgelopen tijdens bezoek van familie.

Lees ook:Tom Hanks over coronavirus: ‘Na 12 minuten sporten was ik helemaal kapot

‘Grootste uitdaging’

“Ik kan je vertellen dat dit een van de meest uitdagende en moeilijkste dingen was dat we als gezin en voor mij persoonlijk moesten doormaken. Ik heb al heel wat meegemaakt in het verleden, maar positief getest worden op Covid-19 is toch wel even wat anders dan vervelende verwondingen, te worden uitgezet of blut zijn, en dat is me toch wel een aantal keer overkomen.”

Positief op corona getest

Johnson vertelt in de video dat zijn echtgenote Lauren en hun twee dochters van vier en twee jaar allemaal positief getest waren op het coronavirus. De kinderen hadden mildere symptomen dan de ouders. De meisjes hadden een paar dagen last van keelpijn. “Voor Lauren en mij was het anders. We hebben het zwaar gehad, maar we zijn er doorheen gekomen.”

Video

In zijn video spoort hij iedereen een mondkapje te dragen en dat ze kieskeurig moeten zijn als het om zien van vrienden en familie gaat.

https://www.instagram.com/tv/CEppiNRlpvs/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron: Today.com

Gerelateerde artikelen