Tom hanks

Het coronavirus en de sterren: Tom Hanks heeft het en Naomi Campbell heeft een speciaal reispak

Ook de grote sterren zijn in de ban van het coronavirus. Zo werd bekend dat acteur Tom Hanks en zijn vrouw positief getest zijn op het coronavirus en reist topmodel Naomi Campbell in een speciaal beschermend pak.

De 63-jarige acteur en zijn vrouw zijn in Australië wegens filmopnamen. Omdat ze zich beiden niet zo lekker voelden en koorts hadden, werden ze getest op het coronavirus en die gaf een positieve uitslag.  Ze volgen het medische protocol van Australië en blijven de komende tijd in quarantaine. Op Twitter laat Hanks weten dat hij de wereld op de hoogte houdt.

Lees ook:Angst voor coronavirus? Deze mindfulness-oefeningen houden je nuchter en rustig

Naomi Campbell beschermt zichzelf met pak

Naomi Campbell reist in tijdens van corona nog van hot naar her, maar heeft wel haar maatregelen genomen. Zo trekt ze een speciaal pak aan, draagt ze een masker, een bril én handschoenen. “Het kan me niet schelen wat mensen van me denken. Het gaat om mijn gezondheid en ik voel me er goed bij.”

Op social media laat op ze zien hoe ze de wereld rondreist:

https://www.instagram.com/p/B9kwcbPnFPo/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer maskers

Op Instagram zijn er meer celebreties die laten zien dat ze zichzelf beschermen tegen het virus met een masker. Zo zagen we Kate Hudson en Gwyneth Paltrow met een masker op hun Instagram voorbijkomen.

Kate Hudson

https://www.instagram.com/p/B9AcCXAnVoH/

Gwyneth Paltrow

https://www.instagram.com/p/B9BxGPqFfpw/

Bronnen: Nu.nl, Stylist.co.uk

Gerelateerde artikelen