Mini Vaatwasser

Deze mini-vaatwasser is tijdelijk in prijs verlaagd bij de Lidl

Als je in een klein huishouden leeft en het beu bent om constant je vaat met de hand te wassen, dan hier goed nieuws voor je. De Lidl heeft een verrassende aanbieding, dit wil je niet missen.

Over deze mini-vaatwasser

Compact en veelzijdig

Wat allereerst opvalt aan deze mini-vaatwasser is het formaat. Voor diegenen onder ons die ruimte willen besparen, is dit een uitkomst. Daarbij komt dat deze mini-vaatwasser beschikt over vijf verschillende reinigingsprogramma’s. Of je nu een intensieve reiniging nodig hebt na dat dinerfeestje, of je wilt gewoon even snel je glazen opfrissen; het kan allemaal. En er is zelfs een speciaal programma voor babyverzorgingsproducten. Handig, toch?

Eenvoudige bediening

Wat ook ideaal is, is de touch-bediening. Geen ingewikkelde knoppen, maar een helder en intuïtief touchscreen. Nog een voordeel: hoewel het ontworpen is voor kleine ruimtes, past er toch gemakkelijk servies voor twee personen in. Ideaal voor na een gezellig etentje.

Zeg vaarwel tegen de wateraansluiting

En dan de meest indrukwekkende feature: de watertank. Je hebt namelijk geen wateraansluiting nodig. Dit betekent dat je hem overal in huis kunt plaatsen zonder je zorgen te maken over waar de dichtstbijzijnde waterbron is.

Deze mini-vaatwasser is alleen online verkrijgbaar en is momenteel afgeprijsd van €279,- naar €179,-. Je bespaart dus €100,- Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

Mini Vaatwasser Lidl
Bekijk bij Lidl-shop

Lees ook: Deze dingen mag je alleen met de hand afwassen

Foto: Getty Images
Bron: Vriendin