afvallen

Klaar met diëten? Doe de Transformatie Cursus van Lazyfitgirl

Ben jij klaar voor dé transformatie van je leven? Heb jij al tientallen diëten en honderden euro’s uitgegeven om jouw afslankdoelen te behalen, en heb je nog steeds geen blijvend resultaat? Dit is jouw moment om het fundament te leggen en af te vallen voor altijd.

Wil jij blijvend afvallen, maar ook mentaal lekker in je vel zitten en gewoon genieten? Dan is de Lazyfitgirl Methode van Anki Willemsen echt iets voor jou.

Lazyfitgirl Methode

Anki Willemsen (34) is voedingsdeskundige en de bedenker van de Lazyfitgirl Methode. Hierbij draait het niet om diëten, maar om een andere leefstijl en mindset. De Lazyfitgirl Methode werkt met een stappenplan rond ‘Eetswitchen’: voor alles wat je eet, zoek je een voedzamer alternatief. Er zijn al duizenden vrouwen met Anki’s methode succesvol afgevallen. De meesten zijn lid van de Lazyfitgirl Motivatie Club, waarin je masterclasses kunt volgen. Ze zijn dan ook onderdeel van een supportive community en hebben vaak de Transformatie Cursus bij Anki gevolgd.

Transformatie Cursus

De Transformatie Cursus is perfect voor wie al van alles geprobeerd heeft, maar bij wie afvallen niet lukt. Met de cursus leer je het fundament te leggen om blijvend resultaat te behalen. Niet alleen krijg je toegang tot 8 videomodules en huiswerkopdrachten, ook krijg je de Lazyfitgirl supermarkt kaart thuis gestuurd met alle richtlijnen.

Start je cursus:

Start hier je nieuwe lifestyle en val blijvend af met korting!

Fotografie: Emma Peijnenburg