Sabine Koning

Eetdagboek Sabine Koning van OhMyFoodness

Sabine Koning is de reislustige foodie achter online platform OhMyFoodness. Met haar liefde voor comfortfood is Sabine een echte guilty pleasures- koningin. Op het blog komen haar beide passies samen: koken en reizen. Hier lees je haar eetdagboek

Eetdagboek Sabine Koning

Sabine publiceert daarnaast dagelijks op diverse social media en is auteur van Guilty pleasures kookboek, Reishonger, Cheesecake en de Ohmyfoodness Agenda. Haar kookboek Oh My Foodness! De lekkerste comfortfood- recepten verschijnt in oktober 2021. Sabine woont met haar vriend Tim en zoontjes Vic (4) en Cody (bijna 2) in Apeldoorn. Ohmyfoodness.nl

ONTBIJT

“Vaak heb ik ’s ochtends niet zo’n trek en eet ik pas om twaalf uur. Soms neem ik een kom kwark met wat fruit en muesli of een boterham met pindakaas en hagelslag. Wel vaste prik: een cappuccino met sojamelk.”

LUNCH

“Als ik op kantoor ben, is mijn lunch relatief uitgebreid. Zeker op een kookdag, dan maak ik vaak zes verschillende gerechten. Een deel van de gerechten gaat mee naar huis voor het avondeten, een deel schuif ik naar de buren voor de lunch en ik eet een deel zelf. De ene keer is dit een lekker pastagerecht of ovenschotel, de andere keer een broodje of goedgevulde salade.”

AVONDETEN

“Elke dag eten we anders. Ik neem mee naar huis wat ik heb gekookt of flans snel iets in elkaar nadat ik de kinderen heb opgehaald. Mijn favoriete makkelijke maaltijden zijn pastagerechten en curry’s.”

TUSSENDOOR

“Ik drink altijd water tussendoor en ’s avonds een cappuccino. Tussendoor eet ik fruit of een hapje van iets wat ik zelf heb gebakken. Dankzij de enorme hoeveelheid post (vaak snacks!) die ik voor mijn werk ontvang, is gezond eten best lastig. Ik moet mezelf dan ook dwingen om niet te vaak naar de snoeplade te lopen.”

Santé mag het kookboek OhMyFoodness – De lekkerste comfortfoodrecepten weggegeven! Doe hier mee met de winactie.

Fotografie: Bart Honingh, bron: Santé 10

Tip van de redactie

Philips Airfryer, best getest in 2022
Best getest in 2022
KLIK HIER