Donut2100x1440

Doe de test: heb je emotionele honger of fysieke trek?

Eten en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie wordt er nou niet vrolijk van een softijsje met gekleurde spikkels, of een met marsepeinen roosjes versierde bruidstaart? Een avondje uit met vriendinnen begint meteen gezellig als er geproost kan worden met Chardonnay. En met je partner naar een spannende film kijken, is tien keer leuker…

Eten en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie wordt er nou niet vrolijk van een softijsje met gekleurde spikkels, of een met marsepeinen roosjes versierde bruidstaart? Een avondje uit met vriendinnen begint meteen gezellig als er geproost kan worden met Chardonnay. En met je partner naar een spannende film kijken, is tien keer leuker als je ondertussen met je hand gedachteloos in de schaal paprikachips kunt graaien.

‘Gedachteloos’, inderdaad. Want genoot je écht nog steeds toen je de laatste kruimels van je vingertoppen likte, of heb je eigenlijk alleen het eerste chipje bewust geproefd? Doe de test en ontdek of je fysieke trek hebt om geneigd bent om te emotie-eten.

Tip van de redactie

Nolon Nout bureaustoel zacht groen