Close Up Of Woman Practicing Yoga In Nature, Sunrise

De leukste fitness musthaves voor buiten

Krijg jij van de zon ook zo’n zin in om buiten te sporten? Vergeet dan deze fijne fitness musthaves niet.

Asics Patriot 12 – Hardloopschoenen

Of je nu een wandelaar, jogger of hardloper bent: een mooie, goede sportschoen laat je nét even wat lichter, sneller en vrolijker op je benen staan. Zeker als je schoenen je door hun azuurblauwe kleur aan exotische oorden met kraakhelder zeewater doen denken. Leuk om over fantaseren tijdens je work-out, trouwens.

Asics Ad
Shop

Naïf zonnebrandcrème voor je gezicht

Eigenlijk kun je het beste het hele jaar door zonnebrand op je gezicht gebruiken (of een gezichtscrème met SPF), maar als de zonuren oplopen en je veel buiten bent, is het een must.

Zonnebrandad 1
Shop

Sports Cap – Outdoor Pet

Bescherm je gezicht en ogen door bij zonnig weer een pet te dragen. Je hebt speciale petten om mee te sporten. Deze zijn lichtgewicht en gemaakt van een ademende stof.

Sportscap Ad
Shop

Roxy UV-badpak

Ben je écht fanatiek en het liefst de hele zomer op het water te vinden? Dan heb je badkleding van UV-werende stof, die lekker zit en (heel onbelangrijk) niet zomaar van je billen afglijdt als je op een surfplank staat.

Badpak Ad
Shop

CAPITAL SPORTS Lanikai Cruiser – Opblaasbaar standup paddle board

Ben je gek op water? Dan moet je suppen eens proberen. Een supboard heb je in verschillende soorten, maten en prijscategorieën, dus kies er één die bij je past en peddel door de lokale sloot, dat leuke meertje of op zee.

Asics Ad 1
Shop

EasyFold Foldy – Opvouwbare drinkfles

Als het warm is, is het extra belangrijk om goed te drinken tijdens je work-out. Je kunt een zware drinkfles meezeulen, maar ook kiezen voor een extra licht en opvouwbaar model dat wat makkelijker in de hand ligt.

Opvouwbare Waterfles Ad
Shop

BTTLNS – Drijvende waterdichte telefoonhoes

Leuk en aardig die dagjes strand, tripjes op een boot en peddelen op een supboard, maar waar laat je je telefoon? Om message in a bottle-perikelen te voorkomen, kun je ‘m in een drijvend, waterdicht hoesje steken en om je nek hangen.

Shop