Anicare

Anicare lanceert innovatieve, zachte, kauwbare supplementen voor huisdieren in Europa

Anicare, een pionier in de voedingsindustrie voor huisdieren, heeft officieel haar revolutionaire lijn van zachte, kauwbare supplementen gelanceerd op de Europese markt. De zogenaamde ‘Chews’ zijn ontworpen om dezelfde voordelen te bieden als traditionele supplementen, maar er werd extra aandacht besteed aan de smaak om ze aantrekkelijker te maken voor dieren.

Anicare heeft de Europese huisdierenmarkt veroverd met als missie om huisdiereigenaren innovatieve oplossingen te bieden om de gezondheid en het welzijn van hun harige metgezellen te verbeteren. Gelanceerd in 2020, heeft het bedrijf zich snel gevestigd als marktleider door als eerste zachte, kauwbare supplementen voor huisdieren in Europa te introduceren.

“Ons doel bij Anicare is altijd geweest om baasjes in staat te stellen de beste zorg aan hun geliefde huisdieren te bieden. We begrijpen dat het geven van supplementen aan huisdieren vaak een uitdaging kan zijn vanwege hun kieskeurige aard. Daarom hebben we onze Chews ontwikkeld. Ze zitten niet alleen boordevol essentiële voedingsstoffen, maar komen bovendien in de vorm van een smakelijke snack die huisdieren lekker vinden,” zei Konrad Klunejko, CEO van Anicare.

Joint Care Chews worden uitsluitend in Europa gemaakt. Ze bevatten alleen natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten en echt vlees of echte vis. Deze unieke aanpak zorgt ervoor dat huisdieren niet alleen de noodzakelijke supplementen krijgen, maar ook een heerlijke traktatie die ze gretig zullen verslinden. De toewijding van het bedrijf aan kwaliteit en het gebruik van alleen natuurlijke ingrediënten onderscheidt hen van anderen op de markt. De Chews worden nu al met veel enthousiasme ontvangen door baasjes in heel Europa.

Momenteel zijn Chews verkrijgbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Frankrijk, Italië en Spanje. Het bedrijf heeft plannen om zijn bereik uit te breiden naar andere Europese landen in de komende maanden, met als doel de beste voedingssupplementen te bieden aan alle huisdieren in Europa.

“We zijn verheugd om onze Chews in Europa te lanceren en nog meer door de enorme positieve respons die we tot nu toe hebben ontvangen. Onze unieke formule, in combinatie met onze toewijding om alleen de beste ingrediënten te gebruiken, heeft ons in staat gesteld een positieve impact te hebben op het leven van huisdieren en hun eigenaren,” aldus Marc.

Anicare is toegewijd aan de voortdurende verbetering en uitbreiding van haar productlijn. Er zijn verschillende nieuwe en spannende ontwikkelingen in de maak. Het bedrijf blijft zich inzetten om eigenaren innovatieve oplossingen te bieden om het welzijn van hun huisdieren te verbeteren en de band tussen mens en dier te versterken.

Voor meer informatie over Anicare en Chews, bezoek hun website op anicare.eu en volg hen op Facebook op facebook.com/anicare.nl.

Mediacontact: Marc, Anicare PR
Telefoon: +49 461 799 030 20
E-mail: support@anicare.eu