Kerstcadeaus 1 1000x1440

5x de leukste health cadeaus onder de 20 euro

Handig, healthy én gewoon heel leuk: deze fijne cadeaus onder de 20 euro. Perfect om in de zak of onder de boom te verstoppen.

Skoon 3 in 1 facebar

Deze gezichtbar verwijdert (waterproof) make-up en reinigt je huid. Ook fijn: hij is vegan, plastic- & zeepvrij, 100 procent natuurlijk en verpakt in herbruikbaar blikje.

Skoon 500x500 1
Shop

Lunch to go door Janine Jansen

60 recepten voor een gezonde, duurzame én snelle meeneemlunch, voor wie op stel en sprong de deur uit vliegt ’s ochtends. Aangevuld met handige tips over het verwerken van restjes en hoe je je lunch het handigst kunt meenemen.

Lunchtogo 500x500 1
Shop

The Bamboovement scheermesjes

De nieuwe scheermesjes van de Amsterdamse start-up Bamboovement zijn voor 99% plasticvrij en zijn gemaakt van restproducten uit de houtindustrie. Hierdoor zijn ze makkelijker te recyclen en wordt microplastic na afvalverwerking tegen gegaan. Voor baardhaar én beenhaar, en voor mannen én vrouwen.

Bamboovement
Shop

Buzzy kiemtoren

Kiemen zijn heerlijk in je salade en als topping of je soep of broodje, maar ook nog eens supergezond. Je kunt deze jonge plantjes zelf in een paar dagen kweken in een kiemtoren. Hoef je nooit meer naar de supermarkt voor die plastic bakjes: a gift that keeps on giving!

B 44241
Shop

Gadgy zoutlamp

Een Himalaya-zoutlamp straalt negatieve ionen uit zodra de lamp warm wordt, waardoor het een luchtzuiverend effect heeft en stofjes, schimmels, pollen en bacteriën uit de lucht neerdalen op de grond. Ook zou hij klachten als stress, hoofdpijn en longproblemen verminderen. De sfeervolle looks maken het een ultieme musthave voor in je woon- of slaapkamer.

Zoutlamp
Shop