Home Office 2100x1440

5 accessoires die het thuiswerken een stuk leuker maken

Het voordeel van thuiswerken is dat jij de baas bent over jouw kantoor. Maak er daarom een vrolijke en ontspannen plek van waar je met plezier gaat zitten ’s ochtends. Deze fijne home office accessoires helpen je daarbij.

Vitra Toolbox

Al je spullen op één plek ziet er niet alleen opgeruimd uit, maar creëert overzicht op je bureau én in je hoofd. Dat is precies wat je nodig hebt in deze chaotische tijd.

Vitratoolbox
Microsoft Surface Mobile Mouse draadloze muis

Hoe minder draden op en onder je bureau, hoe beter. Ga daarom voor een draadloze muis die lekker in de hand ligt, en die je zo in je tas gooit wanneer je toch naar kantoor moet.

Microsoftmuis
Leitmotiv Gala tafellamp

Een bureaulamp hoeft niet altijd een standaard vorm te hebben om nuttig te zijn. Juist door een tafellamp met een bijzonder design te nemen geef je je bureau een ontspannen look.

Leitmotiv Gala
VLUV zitbal

We zitten meer dan ooit, en zeker nu het pendelen tussen huis en kantoor niet iedere dag meer nodig is wil je zo actief mogelijk blijven. Met een zitbal als bureaustoel creëer je een dynamische zithouding, doordat de bal continu je houding corrigeert. Je traint er ook gelijk op een subtiele manier je buik en rugspieren mee.

Vluvzitbal
Mepal Ellipse thermosfles

Genoeg water drinken doet wonderen voor je mood en gezondheid. Ook al ligt het enorm voor de hand, je drinkt snel te weinig. Zet daarom altijd een fles water op je bureau. Deze thermosfles kun je meenemen tijdens je ommetje, of naar je afspraken buiten de deur als het weer mag.

Mepalthermos 1