Untitled Design 2

3 essentiële drogisterijproducten voor de zelfverzekerde mens

Mensen, we kunnen allemaal wel eens wat onzeker zijn, maar vaak is dat op een gemakkelijke manier op te lossen. Als je lekker in je vel zit (al dan niet door een healthy lifestyle) dan straal je dit zeker weten uit naar de buitenwereld. Kleed jezelf mooi aan, zorg dat je haar glanst en je huid in zijn (of haar) allerbeste staat. Kortom: zorg voor jezelf!

Er zijn wat ons betreft 3 essentiële drogisterijproducten die je in huis moet hebben als je een zelfverzekerd mens bent. We delen ze met je in dit artikel en je kunt ze gewoon kopen bij de online drogist. Wel zo makkelijk. 

Voedingssupplementen van Swiss Beauty

Op Plein.nl kun je terecht voor de voedingssupplementen van Swiss Beauty. Deze zijn speciaal ontwikkeld om schoonheid te stimuleren van binnenuit. Er zitten kwalitatieve voedingsstoffen in zoals collageen en hyaluronzuur. Collageen zit van nature al in de huis en is een eiwit. Deze stof is ontzettend belangrijk voor je algehele gezondheid en daarnaast zorgt het ook voor dat rimpels en fijne lijntjes zullen verminderen. Het collageen in de beauty supplementen zorgen ervoor dat de huid elastisch zal blijven en daarnaast dat je gezicht en lichaam gladder, soepeler en zachter zal worden.

Shampoo zonder parabenen en sulfaten

In de meeste shampoos zitten zowel parabenen als sulfaten. Parabenen zijn conserveermiddelen die ervoor zorgen dat de shampoo lang goed blijft. In vergelijking met natuurlijke conserveermiddelen heb je een minder hoog risico op een allergische reactie bij parabenen. Parabenen hebben in principe geen direct effect op het haar, maar men beweerd wel dat het de hormoonhuishouding beïnvloedt. Wetenschappers zijn nog niet 100% zeker over de veiligheid van deze stof.

Sulfaten wassen de huid zo grondig, dat natuurlijke oliën worden opgelost en de hoofdhuid uitdroogt. Het gevolg hiervan is dat je droog en dof haar krijgt. Ervaar je vaak dat je een droge hoofdhuid hebt, dan kan dit dus komen door de shampoo die je gebruikt. Kies liever voor een shampoo zonder sulfaten en parabenen. Ook als je gekleurd haar hebt kan het zomaar zo zijn dat de kleur langer mooi blijft als je kiest voor deze optie.

Goede hand- en nagelverzorging

Allereerst voor alle nagelbijtende mensen een tip: probeer hier zo snel mogelijk mee te stoppen. Naast dat het er niet netjes uitziet, is het ook nog zo dat er ontstekingen kunnen ontstaan. Dit is niet alleen mogelijk aan je handen en vingers, maar ook een ontsteking in de mond is niet uitgesloten. Het vuil dat onder je nagels zit kan voor veel nare situaties zorgen. Zorg dat je nagels er verzorgt uitzien. Je hoeft echt niet altijd nagellak op te doen, maar schone nagels geven een beter beeld aan een ander dan nagels met viezige randen vuil eronder. Ook voor je handen geldt dat je ze goed dient te verzorgen. Kloven en wondjes zijn pijnlijk en daarnaast ziet het er vaak ook niet zo gezellig uit. Smeer ze dan ook goed in met een voedende handcrème. 

Dit is een externe productie uit januari 2022