thee

Thee; Natuurlijk, gezond en divers

Heel veel mensen drinken elke dag thee. Deze heerlijke warme drank kan je even een genietmomentje geven, maar bevat vaak wel cafeïne waardoor het drinken in de avond niet altijd heel handig is. Het kan ervoor zorgen dat je slechter slaapt en minder uren goede rust pakt in een avond.

Dit is erg jammer, want ook zeker in de avond is thee een heerlijke opwarmer. Wat wel aan te raden is om in de avond te drinken, is witte thee. Bij het maken van deze thee zijn de blaadjes al erg vroeg van de theeplant gehaald. Hierbij hebben de blaadjes nog een witte laag over zich heen en vandaar de naam. Deze thee is laag in cafeïne en daarom ideaal als jij in de avond wilt genieten van een lekker kopje thee.

Jezelf verwennen met gezonde thee

Er zijn veel voordelen als je ervoor kiest om deze thee te drinken. Niet alleen is deze thee heel lekker, maar ook bevat het veel stoffen die goed voor je zijn. Als eerst bevat witte thee vitamine C en dit draagt bij aan het versterken van je botten en het verbeteren van je weerstand. Ook is deze thee rijk aan antioxidanten en fluoride. Als je deze gezonde thee drinkt ben je dus niet alleen heerlijk aan het genieten, maar je bent ook bewust bezig met je gezondheid. Wees dus slim en begin zeker met het drinken van deze heerlijke thee.

Weer helemaal stralen door heerlijke thee

Als je al een tijdje in een dipje zit en jezelf niet meer zo goed behandeld, is het tijd om hier verandering in te brengen. Jij moet jezelf altijd op nummer één zetten en bewust bezig zijn met jouw fysieke en mentale gezondheid. Als je er klaar mee bent om jezelf dood te werken of veel te veel van jezelf te vragen dan is het tijd voor verandering. Er is een soort thee waardoor je jouw levensstijl kan veranderen en weer tijd voor jezelf kan nemen, namelijk detox thee. Deze thee is onderdeel van een 30 dagen durende detox. Elke ochtend en avond neem je deze heerlijke thee en zo kan je werken aan een actieve levensstijl creëren voor jezelf. Werken aan jezelf is altijd aan te raden en zeker als je merkt aan je lichaam dat dit nodig is. Zodra jij een positieve mindset krijgt kan je mentaal veel meer aan. Zo voorkom je dat je overwerkt raakt en kan je leren luisteren naar jezelf en naar wat jouw lichaam nodig heeft.

Lees ook: 5 drankjes die je een boost geven (en het is geen koffie)

Beeld: Pexels / Dit is een partnerbijdrage