Pexels Chevanon Photography 302899

Start je dag met een écht lekker kopje koffie

De dag beginnen zonder koffie? Je moet er niet aan denken! Toch komt het vaker voor dan je zou willen. Bijvoorbeeld omdat je bent vergeten koffiebonen te bestellen. Dan moet je, nog niet helemaal wakker, want: geen koffie gehad, op een hip en een drip naar de lokale supermarkt en daar koffiebonen halen die niet helemaal (of helemaal niet) voldoen aan jouw eisen. Maar zonder koffie je dag beginnen, dat is ook geen optie. Het is daarom een goed idee om een koffie abonnement af te sluiten.

Het beste koffie-abonnement vind je online

Je denkt misschien dat het overdreven is om een koffie abonnement af te sluiten, maar wat nu als je wéér misgrijpt? Dan ga je er het nut echt wel van inzien. Als je zover bent, dan ga je natuurlijk niet zomaar voor een koffie abonnement. Je gaat dan voor het beste koffie abonnement dat je kunt vinden. En daar hoef je niet ver voor te reizen. Je vindt dit abonnement gewoon online. Bestellen gaat heel gemakkelijk en je kunt precies aangeven hoeveel koffie je per periode wilt ontvangen. Ga je op reis of wil je om een andere reden je abonnement pauzeren? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Weet je nog niet welke koffie jij het lekkerst vindt? Kies dan eerst voor een proefpakket.

Kies de koffie die bij je past

Het valt nog niet mee om de perfecte koffie voor jouw cappuccino, latte, espresso of “gewone” kopje koffie te vinden. Online bestellen is dan vaak een gok. Je gaat dan eerder af op de mooie kleuren op de verpakking dan dat je een keuze maakt die gebaseerd is op smaak. Koffie proeven online behoort, helaas, nog niet tot de mogelijkheden. Toch kun je, met de uitgebreide beschrijvingen op de site, een weloverwogen keuze maken. De omschrijvingen zijn zo genoteerd dat je de smaak als het ware al proeft terwijl je aan het lezen bent. Ook kun je er, door de hoge cuppingscores, vanuit gaan dat je alleen de allerbeste kwaliteit koffiebonen geleverd krijgt. En dat proef je!

Bestel een proefpakketje in de smaken die jou het meest aanspreken en zie of de beschrijving klopt met je verwachtingspatroon.

– Dit artikel is een partnerbijdrage van Medellín Secret