Recept: zwarte pasta met witte truffelsaus en spinazie
4 november 2020
Deze bijzondere pasta is eens wat anders dan een standaard pasta bolognese! Schenk alvast een drankje voor jezelf in en verwen jezelf met deze heerlijke zwarte pasta met witte truffelsaus en spinazie. #staypositive
Ingrediënten
Voor de pasta
– 250 g Linguine al Nero di seppia
– 400 g spinazie
– 1 flinke el White Truffle Sauce
– Een scheut Marc-de-champagne azijn
Ter garnering
– Extra vierge olijfolie met witte truffel
– 75 g Parmezaanse kaas, geraspt
Bereidingswijze
- Kook als eerste de Linguine al Nero di seppia in 6-8 minuten gaar en giet het af.
- Roerbak daarna de spinazie en blus die op het einde af met een scheut Marc-de-champagne-azijn.
- Meng vervolgens een flinke eetlepel White Truffle Sauce door de pasta.
- Leg de spinazie in een diep bord, dresseer daar de pasta overheen en garneer met geraspte Parmezaanse kaas.
- Maak het gerecht af met nog wat extra vierge olijfolie met witte truffel. Eet smakelijk!
Geniet van dit quarantaine comfort food en stay positive! #staypositive
Beeld- en Receptcredits: Oil & Vinegar