Recept voor enchilada’s met champignons
14 maart 2019
Vanavond zetten we deze goedgevulde enchilada’s met champignons op tafel.
Ingrediënten voor enchilada’s met champignons
Voor 4 personen
- 500 g champignons
- 1 gele ui
- ½ savooiekool
- 2 el olie
- 1 zakje Santa Maria Enchilada Seasoning Mix
- 1 potje Santa Maria Chunky Wrap Salsa Medium
- 1 zak geraspte kaas
- zure room
- 1 pak tortilla’s
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Snijd de champignons, snijd de ui fijn en versnipper de kool.
3. Bak de champignons, ui en kool in de olie.
4. Meng de Chunky Salsa Medium, de Enchilada Kruidenmix en de helft van de kaas.
5. Giet de helft van de saus over de groenten en laat 2-3 minuten sudderen.
6. Verdeel het groentenmengsel over de Corn and Wheat wraps, rol ze op en plaats ze met de naad naar beneden in een ingevette ovenschaal.
7. Giet de rest van de saus over de opgerolde enchilada’s en strooi de rest van de kaas hier overheen.
Eet smakelijk!
Ook lekker: Recept voor vegetarische gevulde zoete aardappel
Recept en beeld: Santa Maria