category colour brushLekker

Recept: vegan stoofschotel

Rendier stoofschotel is een typisch Fins gerecht. Deze veganistische versie is perfect als diner tijdens World Vegan Month!

 

De rendier-vriendelijke stoofschotel maak je met de eiwitrijke Pulled Oats® van Gold&Green®. Garneer met augurk en bessenjam om het klassieke gerecht helemaal af te maken. Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 1 pak Pulled Oats® Naturel
  • Margarine of olie om in te bakken
  • 150 ml groentebouillon
  • halve tl pimentkorrels
  • Aardappelpuree
  • Augurken
  • Bessenjam

Bereidingswijze

  • Maak aardappelpuree volgens je eigen favoriete recept.
  • Verwarm de groentebouillon.
  • Verhit margarine of olie in een stoofpan op middelhoog vuur. Voeg de Pulled Oats® toe en bak 2-3 minuten. Voeg daarna de bouillon en piment toe aan de pan.
  • Serveer de stoofschotel over de aardappelpuree. Garneer met augurken en bessenjam.

Gerelateerde artikelen

Santé

in je brievenbus?

Bestel nu

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Santé!

  • Pinterest