Recept: kabeljauw uit de oven met geroosterde groente
16 september 2020
Ziet deze kabeljauw uit de oven met geroosterde asperges en Honingtomaten® er niet heerlijk uit? En het is een wip klaar!
Dit gezonde gerecht bestaat uit slechts 5 ingrediënten en maak je snel en makkelijk klaar. De Honingtomaten® hebben een stevige bite en zijn echte smaakmakers in dit gerecht!
Ingrediënten
voor 4 personen
- 1 bakje (180 g) Honingtomaten®
- 500 g kabeljauw
- 350 g groene asperges
- 100 ml tuinkruidenbouillon
- 2 tl olijfolie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Verwijder de harde onderkant van de groene asperges en verdeel de asperges samen met de Honingtomaten® en de tuinkruidenbouillon over een ovenschaal.
- Dep de kabeljauwfilets af en snijd ze in 4 stukken. Verdeel de kabeljauw over de ovenschaal en sprenkel de olijfolie over de vis en groenten. Zet de ovenschaal 15 tot 20 minuten in de oven, afhankelijk van de dikte van de vis.
- Verdeel de kabeljauw en de groenten over de borden en serveer direct.
Recept en beeld: Looye Kwekers