Sandwiches

Recept: comfortfood sandwiches

Een goed belegde sandwich is al lekker, maar een warme sandwich is nog veel lekkerder! Deze broodjes met Pulled Oats, aardappel en tomaat zijn een heerlijk vegetarische brunchgerecht die perfect is voor Dierendag.

Wist je dat Pulled Oats 100% plantaardig is? Zo maak je een vegetarische brunch die goed is voor jou én de dieren.

Ingrediënten

Voor 2-3 personen

  • 1 pak Pulled Oats® Tomato
  • 3 sneeën roggebrood
  • 1½ el Dijonmosterd
  • 3 gekookte aardappels
  • verse bieslook of rozemarijn
  • 3 sneeën haver (of volkoren) brood
  • 1½ el pesto
  • 2 kleine tomaten
  • verse basilicum
  • 2 kleine eieren (optioneel)
  • 3 dl geraspte kaas

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 225°C.
  2. Besmeer het roggenbrood met mosterd en beleg met aardappelplakjes, Pulled Oats en kruiden naar keuze.
  3. Besmeer het haverbrood met pesto en beleg met tomatenplakken, Pulled Oats en basilicum.
  4. Mix als je wilt de eieren met de geraspte kaas en verspreid over het brood. Of gebruik alleen geraspte kaas. Bak 10 minuten.

Recept en beeld: Gold & Green

Gerelateerde artikelen