Wijngeschenk

Het perfecte wijngeschenk om indruk te maken!

Een wijn als cadeau kiezen. Altijd een keuze waarbij twijfel ontstaat. Geef je een rode, witte of rosé wijn? Kies je voor een traditioneel etiket of ga je voor die hippe uitstraling? En dan nog de keuze voor een druif, land of het jaar…


Charles.nl

Bij de webshop Charles.nl bieden ze een assortiment wijngeschenken die bij de grote doelgroep aansluit. Wijnen die door velen geliefd zullen zijn en gegarandeerd in de smaak zullen vallen. Het assortiment is niet al te uitgebreid maar wel geselecteerd om snel de juist keuze te maken. 

Matsu Wijn (wijngeschenk 2020 tip)

De eerste indruk is belangrijk. De biologische Matsu Wijn zijn een opvallende verschijning en uitermate geschikt als luxe cadeau. Op de rode wijn flessen zijn drie generaties van wijnmakers afgebeeld.  Elke generatie heeft een bijpassende smaak, van een lichte jonge wijn naar een heerlijke volle volwassen wijn.

Verzenden uit eigen naam

Naast het assortiment wijngeschenken biedt Charles ook de mogelijkheid om een wijnpakket uit eigen naam te versturen. En dat is bijzonder. Het wijngeschenk gaat in een blanco verpakking, zonder reclame van de leverancier. In plaats van de adresgegevens van Charles wordt jouw naam en adres als afzender vermeld op de adreszegel. Kan het pakket niet worden bezorgd? Dan gaat het retour naar jouw adres. Zo lijkt het net alsof jij zelf het pakket hebt verpakt en verstuurd. Heel persoonlijk dus.

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door Charles.nl