Healthy lunch to go: fruit met ricotta, munt en honing

Healthy lunch to go: fruit met ricotta, munt en honing

Of je nou gaat picknicken in het park of op je werk eens iets anders wilt dan een broodje kaas. Deze maand vind je in Santé gezonde en makkelijk mee te nemen lunches. Het recept voor fruit met ricotta, munt en honing delen we alvast met je.

Ingrediënten
Voor 2 personen

  • 3/4 rijpe meloen
  • 2 handjes fruit (bijvoorbeeld bosbessen, frambozen, granaatappelpitjes, aardbeien)
  • 1/2 bakje ricotta
  • 2 el honing
  • muntblaadjes

Bereiding
Snijd de meloen in plakken en doe in een bakje samen met fruit naar keuze. Voeg de ricotta toe en top af met honing en pistachenoten. Snijd de muntblaadjes fijn en bestrooi je lunch ermee.

Benieuwd naar de andere recepten? Je vindt ze in het juninummer van Santé.

Fotografie: Eric van Lokven | Styling: Cyn Ferdinandus | Recepten: Victor de Launay