badjas

Waarom jij je badjas altijd verkeerd dichtknoopt

Heeft iemand je ooit uitgelegd hoe je je badjas dicht moet knopen? Nee? Nou, blijkbaar doe je dat al je hele leven verkeerd. Zo doe je dat…

Tiktokker Megan Garland alias @meggarlandd heeft elfduizend volgers op Tiktok, maar haar video over hoe je een badjas eigenlijk dicht moet knopen werd al bijna drie miljoen keer bekeken. Als je eenmaal weet hoe je het moet doen, kun je het nooit meer anders doen.

Truc

Waarschijnlijk sla je, net als alle bezitters van badjassen, het koord van achter naar voren om je middel waarna je er aan de voorkant een knoop in legt. En net als alle bezitters van badjassen verbaas je je er dan over dat die knoop nooit echt goed blijft zitten. De enige plek waar het niet zo erg is als je badjas plotseling open floept, is in de sauna, of thuis met je geliefde.

Badjas life hack

Wat je voortaan anders moet doen? In haar video laat Meghan zien hoe ze het koord door de lussen aan de zijkant naar voren haalt, in plaats van via de achterkant. Daarna legt ze er een knoop in en maakt ze een strik. Een niet al te grote aanpassing, maar je merkt direct dat je ochtendjas nu wél dicht blijft zitten. Het blijft wel een raadsel dat er nooit eerder een fabrikant van badjassen is geweest die op het idee kwam om dit uit te leggen. Maar wij zijn Megan reuze dankbaar. Je kunt deze truc natuurlijk ook uitproberen met een zijden kamerjas.

Bron: Vriendin/Tiktok Beeld: GettyImages

Tip van de redactie

Zijden Dames Kamerjas Bonsoir Antraciet S/M – 100% Zijde
Klik hier
BESTEL HIER