Lange Haar Op Je Kin santenl

Waar komt die lange haar op je kin opeens vandaan?

Je kijkt in de spiegel en opeens zit hij er: een lange haar die uit je kin groeit. Je zou zweren dat hij er gisteren nog niet zat.

Haren op je kin

Het is een probleem dat vaker voorkomt bij vrouwen. Het komt vaak voor bij hormonale veranderingen. Ga je richting de menopauze? Dan kun je er vaker last van krijgen. Mannelijke androgenen zorgen ervoor dat een haarzakje opeens een dikkere en donkerdere haar produceert. Niet alle vrouwen zijn er even gevoelig voor.

Lees ook:Wat kun je doen tegen ingegroeide haren?

Lange haar?

Heb je plotseling een lange haar uit je kin groeien? Het kan ook een ingegroeide haar zijn geweest, die na het exfoliëren van je huid los is gekomen.

Lees ook: door deze 5 kapsel fouten zie je er ouder uit

Verwijderen

Je kunt de lange haren gewoon verwijderen met een pincet. Heb je veel last van haren die plotseling op vreemde plekken? In dat geval is het verstandig om het met de huisarts over je hormonen te hebben.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTY IMAGES

18 NOVEMBER 2023

Tip van de redactie

Ontdek de kunst van perfecte wenkbrauwen en een stralende huid met deze professionele wenkbrauw scheermesjes. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal, bieden ze een ongeëvenaarde precisie voor het verwijderen van ongewenst gezichtshaar en huidexfoliatie, resulterend in een zachtere, gladdere en stralendere teint. Ervaar de schoonheid van professionaliteit in het comfort van je eigen huis. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Gerelateerde artikelen