Natuurhuisjes

5 natuurhuisjes midden in het groen

Island life Natuurhuisjes hoeven niet altijd omringd te zijn door bossen. Water is óók natuur. Het bijzondere aan deze plek is dat je hem met niemand hoeft te delen. Je slaapt namelijk op je eigen eiland en bereikt de plek per boot. Het interieur ziet er ook nog eens uit om door een ringetje te…

Island life

Natuurhuisjes hoeven niet altijd omringd te zijn door bossen. Water is óók natuur. Het bijzondere aan deze plek is dat je hem met niemand hoeft te delen. Je slaapt namelijk op je eigen eiland en bereikt de plek per boot. Het interieur ziet er ook nog eens uit om door een ringetje te halen. Daar wil je nooit meer weg.

Cabiner

De huisjes van Cabiner liggen verspreid door Nederland middenin de natuur: in het bos en zelfs op het water. Knoop je spullen op je rug en maak een prachtige wandeling tot je terechtkomt bij de cabin. Behalve het geluid van vogeltjes, golvend water en knisperende blaadjes hoor je voor de rest niets. Dat is écht tot rust komen.

Nutchel cabins

Voor deze huisjes gaan we de grens over naar de Ardennen. Daar staan de mooiste boomhutten en natuurhuisjes tussen de bomen. Een sprookje om te overnachten tijdens de prachtige kleuren van de herfstmaanden.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nutchel | Cosy Cabin Stays in Nature (@nutchel_cabins)

Lees ook: 5 mooie herfstwandelingen in Nederland

Coco’s Buitenhuisje

Als dit huisje niet knus is? Dé perfecte plek om in de herfst (en eigenlijk alle maanden) te overnachten. Warme kleuren, gezellige lampjes en omringd door groen. Wat wil je nog meer? Coco’s Buitenhuisje ligt op de Veluwe in Nunspeet. Een heerlijke plek om de natuur te ontdekken, maar ook met mooie plaatsen als Elburg, Epe en Harderwijk in de buurt.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Coco’s Buitenhuisje 🍃 (@coco.tinyhouse)

Dutch Forest House

Echt een parel in het groen, dit huisje in het Gelderse Tonden. Het huis is van binnen en buiten prachtig en heeft maar liefst 8 slaapplekken. Door de grote ramen lijkt het net alsof je zelfs binnen in de natuur zit.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dutch Forest House (@dutchforesthouse)

Op zoek naar nog meer huisjes in de natuur? De site van Natuurhuisje staat vol met heel veel prachtig aanbod.

Beeld: Getty Images