Keuken 2100x1440

Van je keuken een leefruimte maken

De keuken is het hart van je huis, maar alleen als je slim omgaat met de ruimte. Je inrichting kan ervoor zorgen dat de keuken niet alleen om te koken wordt, maar om te leven. Hoe doe je dat?

Tafelen in stijl

De toon in je woonkeuken zet je met je eettafel. Het belangrijkste bij het maken van een keuze hiervoor is om goed te kijken naar de ruimte van je keuken. Heb je een lange en smalle kamer? Kies dan voor een rechthoekige eettafel. Juist een wat bredere, maar misschien wat kleinere ruimte? Dan is de ronde tafel perfect. Je ziet daarnaast steeds vaker organische vormen, zoals kiezelvormig of ovaal. Nog steeds heel praktisch, maar net wat spannender.

Dat zit goed

Met eetkamerstoelen kun je alle kanten op. Dit seizoen ga je voor modern à la Deens design of industrieel. Met velvet en Jesper Home maak je je look warm en voelbaar. Toch hoef je niet te kiezen, want verschillende stijlen combineren kan ook.

Breng licht in huis

Lang tafelen wordt nog beter in de sfeer van goede verlichting. Kies voor natuurlijke materialen zoals bamboe en glas of voor modern chic, met speelse vormen en goud-accenten.

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Sohome.nl.

San2203 Pdf 2022 Preview

Ontvang jouw dosis inspiratie voor een healthy lifestyle elke maand op de mat.

Abonneren
Digitaal lezen
Los kopen