Top 5 beste stijltangen

Vaarwel pluizig haar: hier dé ultieme top 5 stijltangen

Een stijltang is essentieel in de haarverzorging van veel vrouwen. Met zoveel merken en eigenschappen is het moeilijk om de beste te vinden. Hier is een overzicht van de top 5 stijltangen.

Top 5 stijltangen

1. Remington S8500

De Shine Therapy straightener S8500 van Remington biedt de perfecte styling én verzorging voor je haar. Met een keramische coating en Marokkaanse Arganolie, geactiveerd door warmte, wordt dof en droog haar getransformeerd naar een glanzende, levendige look. Deze straightener is geschikt voor elk haartype, warmt op in 15 seconden en heeft handige functies. Denk aan beweegbare platen, automatische veiligheidsuitschakeling en een draaibaar snoer. Met de Shine Therapy straightener van Remington krijg je de ideale styling en een gezonde glans.

2. Simver Professionele Steampod 3.0

Ontdek de Simver Stoomstijltang. De perfecte keuze voor gezond en prachtig gestyled haar. In tegenstelling tot traditionele tangen, werkt deze stijltang op stoom, wat veel vriendelijker is voor je haar. De stoomfunctie hydrateert je haar, voorkomt uitdroging en pluizigheid, en beschermt tegen gespleten haarpunten. Het resultaat? Gezond en stralend haar. Dankzij de stoomfunctie van deze stijltang, krijgt je haar een natuurlijk gestylde look met meer volume. Bovendien blijft je haar tot wel 4 dagen in model zitten, waardoor je minder vaak hoeft te stylen – een ware zegen voor je haar.

3. CHI G2

Deze stijltang is perfect voor elk haartype. En het is niet alleen een stijltang, met de CHI G2 kun je moeiteloos steil haar in prachtige krullen veranderen. Dankzij de keramische technologie geniet je van extra haarbescherming tijdens het stylen. Je kunt elke gewenste look creëren met drie voorgeprogrammeerde temperatuurstanden, afgestemd op dun, normaal en dik haar. Kortom, deze stijltang biedt eindeloos veel mogelijkheden voor jouw perfecte haarstijl.

4. Stoom Stijltang Steampod 3.0

Met de Stoom Stijltang Steampod 3.0 wordt stylen eenvoudiger dan ooit. De stoomgenerator hydrateert je haar tijdens het stylen voor een gladde textuur. Je hoeft alleen maar het waterreservoir te vullen voor stoomcreatie. Dankzij het ingebouwde infraroodsysteem zal je haar veel minder beschadigen dan met een traditionele stijltang. Met temperatuurinstellingen van 110℃ tot 230℃ is deze stijltang geschikt voor elk haartype. Snel en gemakkelijk een betere look creëren? De Steampod 3.0 maakt het mogelijk.

5. Ace & Taylor TS121 Titanium

Ook met de Ace & Taylor kun je snel en eenvoudig stylen én krullen. Deze veelzijdige stijltang is duurzaam en praktisch, met een handig draaibaar snoer van 2,5 meter. Het digitale display geeft volledige controle over de temperatuur van de stylingplaten, die binnen enkele seconden opwarmen dankzij Instant Heat. Deze stijltang is geschikt voor elk haartype. De titanium stylingplaten gaan lang mee en beschermen je haar optimaal. In vergelijking met keramische platen zijn titanium platen duurzamer en beter voor je haar.

Lees ook: Tips tegen pluizig haar

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker

€37,-